Lotte maakt Taylor Swift-kleding na en is hit op internet

ZEEWOLDE
De 18-jarige Lotte Lutjes uit Zeewolde is zo'n grote fan van de Amerikaanse zangeres Taylor Swift, dat ze zelfs haar kleding namaakt.

Lotte heeft inmiddels dertien kledingstukken à la Taylor in de kast hangen. Ze is daarvoor speciaal op naaicursus gegaan. Haar oma helpt af en toe ook een handje mee.

Deze week besteedde het Amerikaanse magazine Seventeen.com en Huffington Post aandacht aan het Instagram-account van Lotte waar alles in het teken staat van de Amerikaanse megaster. Taylor Swift heeft ook gereageerd op het account. Ze gaf aan het heel erg leuk te vinden en dacht één moment dat ze naar zichzelf zat te kijken.

Inmiddels hebben diverse internationale nieuwsmedia het verhaal opgepikt. Lotte is er beduusd van, overal waar ze kijkt op internet ziet ze haar gezicht terug.

reacties (4)

 • Lindi

   

  Ahh super leuk Lotte! Echt super heel knap hoe je dat allemaal zelf maakt!

  reageer
 • A.

   

  Knap hoor, de 3e foto twijfelde ik even of het Taylor zelf was. Erg knap dat je op je 18e al zo goed met de naaimachine overweg kunt.

  reageer
 • Ruud

   

  Wat leuk zeg. Mogen we ook verzoekjes indienen? Die zwart wit gestreepte bikini staat Taylor zo leuk. Misschien ook wel bij Lotte.

  reageer
 • Rob

   

  Nou nog een keer met Taylor Swift samen op de foto. Je lijkt wel een beetje op haar. Leuk!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert