Derde editie TEDx goed bezocht

ALMERE
De derde editie van TEDxAlmere in de Nieuwe Bibliotheek heeft vrijdagmiddag zo'n honderd belangstellenden getrokken. Door de dag heen stonden zeven sprekers op het podium.

Één van hen is de 22-jarige vluchteling Mekhitar Ghazaryan uit Armenië. Hij woont al jaren in het asielzoekerscentrum in Almere en studeert piano aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Ghazaryan heeft nog geen verblijfsvergunning. Ondanks de beperkte mogelijkheid, is hij een talentvolle pianist. De organisatie van TEDxAlmere wil de jonge vluchteling het podium bieden omdat hij een doorzetter is.

TED staat voor Technology, Entertainment and Design en begon dertig jaar geleden in Amerika. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden bijeenkomsten gehouden waarop technici, entertainers en ontwerpers hun ideeën presenteren aan andere. Het doel van het evenement is mensen verbinden voor een betere wereld.


reacties (2)

 • Linda

   

  Hi 13xx, Fijn om te lezen dat je er ook graag bij had willen zijn. Ik neem je opmerking mee in onze bestuursvergadering. Als je je e-mailadres doorgeeft aan ons (via FB bijvoorbeeld, TEDxAlmere, via een privé-bericht aan TEDxAlmere) dan kunnen we je op de hoogte houden. Fijne week weer! Linda Graanoogst, licentiehouder TEDxAlmere

  reageer
 • 13xx

   

  Jammer dat het niet op een weekeind dag is georganiseerd. Dan had ik er ook bij kunnen zijn

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert