Politie pakt vijf verdachten van drugshandel

LELYSTAD
De politie heeft dinsdag in de Merenlaan in Lelystad vijf mensen aangehouden wegens drugshandel. Na tips gingen agenten poolshoogte nemen. Ze zagen dat mensen in een auto geld en goederen uitwisselden met bewoners van de straat.

Drie inzittenden van de auto zijn aangehouden. Zij komen uit Lelystad en Zeewolde. In de woning zijn nog twee aanhoudingen verricht.

Daar werden ook tien liter zuivere GHB, contant geld en een hoeveelheid cocaïne aangetroffen. Alle verdachten zitten nog vast.

reacties (2)

 • Flevowatcher

   

  10 liter GHB? Daar kun je ongeveer heel Nederland mee plat krijgen! Lijkt me een gepaste (lange) detentie op z'n plek! tja, een beetje wiet haal je gewoon legaal bij de Coffeeshop, maar dit soort shit: oppakken alle dealers !

  reageer
 • jesse

   

  10 liter is niks tripje naar de supermarkt en half uur later heb je liters ghb, iedereen ken het maken. Doordat zelfs cannabis illegaal is en zeer hard word aangepakt hebben we nu zeer gevaarlijke en goedkope zooi ghb badzout etc.. dankzij politiek en politie.

 • Barbara

   

  Is dit bijzonder? Zien we dat op andere plekken in deze stad niet vaker?

  reageer
 • J.S. Stapper

   

  Ik woon 38 jaar in Lelystad en was als horecaman een stevige stapper!! Veel kroegen en dancings heb ik bezocht maar eerlijk is eerlijk, ik heb nooit enige transactie gezien. Waarschijnlijk omdat ik nooit rookte en ook geen gebruiker was. Er werd wel over gesproken maar voor zover ik weet gebeurde alles buiten de horeca.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert