Bedrijven op Veluwse Kant willen van blokkades af

ALMERE
Bedrijven aan De Strubbenweg op bedrijventerrein Veluwse Kant in Almere hebben last van geparkeerde vrachtwagens. Die blokkeren de toegang tot hun terrein. Daarom heeft de directie van het bedrijf Natalis een klacht ingediend bij de gemeente.

Vaak komen leveranciers door de gestalde vrachtwagens, aanhangers of containers niet bij het bedrijf waar ze goederen moeten afleveren.

De bedrijven hebben al vaker geklaagd maar de gemeente heeft nog niets gedaan. Natalis vraagt de gemeente nu in een brief snel iets te doen, zoals een parkeerverbod of de aanleg van parkeerplaatsen.

Volgens een woordvoerder van Natalis is het frustrerend als een leverancier meldt dat hij het terrein niet op kan. "We moeten dan vaak met een aantal medewerkers helpen met lossen. Dit kost tijd en leidt tot ergernis".

reacties (5)

 • Randy

   

  Is het toegestaan te parkeren op die locatie? Als dat toegestaan is, heeft het weinig zin om te wijzen naar handhaving namelijk ;-)

  reageer
 • Antje Ha

   

  Je ziet ze vanaf de A6 ook staan. Het zijn allemaal auto's van een verhuurbedrijf. Lekker reclame maken zonder precario te betalen en goedkope opslag in de openbare ruimte ten laste van de gemeenschap. En zeuren als er een kras op zit. Inderdaad tijd om met een verordening sofort wat beperkingen in te stellen. En te handhaven.

  reageer
 • Niet zo moeilijk

   

  Er is ruimte genoeg voor een mooie parkeerplaats voor grotere voertuigen. Makkelijk opgelost.

  reageer
 • Bewoner

   

  Het is onwil van de handhavers en niemand die deze mensen hun werk wil afdwingen om te doen. Dit heb ik zelf gehoord op het stadhuis na meerdere klachten. Te triets voor woorden maar het kan in almere

  reageer
 • Frans

   

  En ik heb gehoord dat het niets met onwil van de handhavers te maken heeft. Vrachtwagens mogen niet in woonwijken parkeren. Op de meeste bedrijventerreinen is dat wel (beperkt) toegestaan. Zoals hier.

 • Rich

   

  Tuurlijk. Weer een apv erbij.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert