OM wil werkstraf voor klusjesman na aanranding

ALMERE
Tegen een 50-jarige klusjesman uit Almere is vrijdag 60 uur werkstraf geëist. De man zou een klant hebben aangerand. Behalve de werkstraf wil de officier van justitie dat de man een schadevergoeding betaalt van bijna 1000 euro.

De Almeerder zou twee jaar geleden een vrouw hebben aangerand toen hij bezig was met een klus in haar woning in Utrecht. De man zou haar hebben vastgepakt en hebben geprobeerd om haar te zoenen.

De man ontkent de aanranding en zegt dat hij haar alleen heeft gekust om haar te feliciteren. De vrouw verklaart dat ze nu, twee jaar na dato, nog steeds psychisch last heeft van het incident.

De rechtbank doet over twee weken uitspraak.

reacties (1)

 • han.

   

  Beetje overdreven hoor, 60 uur werkstraf. En zoveel lijkt er niet gebeurt te zijn.

  reageer
 • Wilma

   

  Je moet met je fikken van een vrouw afblijven. Dit is een vorm van aanranding. Dit willen wij ook niet van asielzoekers en dan valt heel Almere over ze heen. Han je hebt geen respect voor vrouwen, als je dit bagateliseert

 • Me

   

  Zoveel lijkt er niet gebeurd? Dus iemand mag jou zomaar random vastpakken? Kansloze reactie. Maar goed, reken maar op een vrijspraak. De rechters willen 100% bewijs en anders durven ze het niet aan. 1 op 1, jouw woord tegen het zijne en als slachtoffer mag je je niet verweren tegen zijn leugens. Kut rechtsysteem. Probeer je rug te rechten en sterker dan ooit te worden. Wie weet ooit komt er een gelegenheid om dit recht te zetten. Sterkte!

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert