Gewonden bij auto-ongelukken in de ochtendspits

ZEEWOLDE
Bij een frontale botsing tussen twee auto's op de Gooiseweg in Zeewolde zijn donderdagochtend 06:40 uur twee personen gewond geraakt. Volgens de politie kwam een automobilist uit Nijkerk door nog onbekend oorzaak op de verkeerde weghelft terecht en botste daar tegen een vrouw uit Harderwijk.

De man uit Nijkerk zat bekneld in zijn auto. De slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeluk gebeurde tussen de rotonde bij de Nijkerkerweg en de Waterlandseweg. De Gooiseweg is enige tijd afgesloten geweest.

Bij een auto-ongeluk in Lelystad is een vrouw gewond geraakt. Ze reed even na 08:30 uur op de Zuigerplasdreef en wilde linksaf de Geldersedreef oprijden. Ze zag daarbij een tegemoet komende vrachtwagen over het hoofd. Deze duwde de auto van de vrouw tientallen meters voor zich uit. Volgens een woordvoerder van de politie heeft de vrouw erg veel geluk gehad. Ze is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

reacties (5)

 • Joepie

   

  Onvoorstelbaar dat je daar nog steeds mag inhalen. Vrijwel maandelijks zie ik het bijna misgaan.

  reageer
 • De machinist

   

  Het is 2x2 met scheiding. Wat is het probleem?

 • Antje Ha

   

  Waar is de andere rijbaan op de foto? En hoe kun je frontaal botsen wanneer er gescheiden rijbanen zijn? Het kaartje staat op Zeewolde centrum?

  reageer
 • andykol

   

  Welke andere rijbaan??? Tussen de waterlandse weg en de Nijkerkerweg is de Gooiseweg grotendeels tweebaans.... Het kaartje staat dus verkeerd.

 • Dennis

   

  Dat was en is te verwachten dat op de kruising zuigerplasdreef - Geldersesreef een ongeval zou komen. Onkruid staat een meter hoog bij een lengte van 10 meter lang en niet gemaaid en de rest op dat middenstuk wel dus overzicht heb je niet als je vanaf het centrum komt en je wil de Geldersesreef oprijden.

  reageer
 • kees d.

   

  Als door het onkruid c.q. te lang niet gemaaid gras ongevallen plaatsvinden is de weg beheerder verantwoordelijk.

 • toine

   

  op dat moment in lelystad trok er een bui langs. de lucht kleurde zo spectaculair. ik zag mensen onder het rijden hiervan fotos maken. misschien mede oorzaak?

 • Jay

   

  Je ziet het elke week meerdere keren bijna mis gaan met van die haastige driftkikkers.... en eens in de zoveel tijd gaat het echt mis met dat inhaalgejakker.

  reageer
 • Niels

   

  Waar is die open rijstrook dan? Zoek ik die ff op sta 300 mtr achter ongeluk al 2 uur

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert