Gewonden bij auto-ongelukken in de ochtendspits

ZEEWOLDE • Do 23 juni 2016 | 6:49 • Donderdag 23 juni 2016 | 6:49
Bij een frontale botsing tussen twee auto's op de Gooiseweg in Zeewolde zijn donderdagochtend 06:40 uur twee personen gewond geraakt. Volgens de politie kwam een automobilist uit Nijkerk door nog onbekend oorzaak op de verkeerde weghelft terecht en botste daar tegen een vrouw uit Harderwijk.

De man uit Nijkerk zat bekneld in zijn auto. De slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeluk gebeurde tussen de rotonde bij de Nijkerkerweg en de Waterlandseweg. De Gooiseweg is enige tijd afgesloten geweest.

Bij een auto-ongeluk in Lelystad is een vrouw gewond geraakt. Ze reed even na 08:30 uur op de Zuigerplasdreef en wilde linksaf de Geldersedreef oprijden. Ze zag daarbij een tegemoet komende vrachtwagen over het hoofd. Deze duwde de auto van de vrouw tientallen meters voor zich uit. Volgens een woordvoerder van de politie heeft de vrouw erg veel geluk gehad. Ze is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel