Man gewond bij botsing op landbouwtrekker

BANT
Bij een ongeval in Bant is donderdagmiddag een man gewond geraakt. Het slachtoffer zat in een auto die door nog onbekende oorzaak frontaal op een landbouwtrekker botste. Dat gebeurde kort voor half drie op de Oosterringweg, ter hoogte van het bedrijventerrein van Bant.

Een arts van de traumahelikopter heeft geassisteerd bij de hulpverlening. Het slachtoffer is met de traumahelikopter naar een ziekenhuis gebracht.

Voor politie-onderzoek en opruimwerkzaamheden is de Noorderringweg bijna drie uur afgesloten geweest.

reacties (4)

 • Verontrustend

   

  Dit nieuws item is zonder een degelijk onderzoek verkeerd. Met respect voor het slachtoffer is het geen vrouw. Zelfs op de flevo tv wordt het verkondigd. Zou dit slachtoffer ook mogelijk door de warmte zijn bevangen. Vooral omdat deze mijnheer genoot van het fietsen en mogelijk op weg naar huis was.

  reageer
 • Richard

   

  Correctie: het vond plaats op de Oosterringweg en het gaat om een man.

  reageer
 • Antje Ha

   

  Is het niet eerder waarschijnlijk dat de trekker door een afwijkende manoeuvre op de auto botste. Vreemd om altijd maar te suggereren dat anderen op de vreemde voertuigen botsen.

  reageer
 • JanB

   

  Wat voor afwijkende manoeuvre moet de trekker dan wel niet helemaal hebben gemaakt? De binnenbocht afsnijden soms? En door de klap daarna weer rechts in de berm terecht gekomen? Dat is niet waarschijnlijk.....

 • Kaassie

   

  Strekte voor de betrokkenen. Zo te zien is het een beste klap geweest, brrr

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert