Files door aanrijding op Hollandse Brug

ALMERE
Verkeer op de A6 tussen Muiderberg en Almere Poort heeft donderdag in de avondspits vertraging ondervonden door een ongeval op de Hollandse Brug. Kort na vijf uur botste daar een bestelbus achterop een hoogwerker.

Volgens de VID was er op het moment van de aanrijding een snelheidscontrole op de brug en is het ongeval mogelijk ontstaan doordat auto's hiervoor afremden. 

In verband met het ongeval werden in beide richtingen rijstroken afgesloten. Hierdoor ontstonden korte files. 


 

reacties (8)

 • Ikke

   

  Waarom moet je dan op je rem trappen (met zo een lage snelheid) als je een flitser ziet. Daar ging het in dit artikel over! Ik reed daar gister ook langs rond dat tijdstip met een normale snelheid.

  reageer
 • .\/\/.

   

  "Dit stuk weg is niet geschikt voor afleidingen... " - men komt daar vanaf de A1 de A6 op stuiven en ruikt de vrijheid van 6 rijstroken...het gaspedaal wordt eens lekker ingetrapt, de meter stijgt tot 120-130, vooral op de linkerbaan, en dan zijn ongelukken het gevolg van verkeerscontroles? Laat me niet lachen.

  reageer
 • Dick

   

  Probeer jij rond die tijd maar eens de snelheid die toegestaan is te rijden. Gaat je dus echt niet lukken. Als je 60 -70 haalt mag je blij zijn.

  reageer
 • 13xx

   

  Autobestuurders die botsen omdat ze een politiecontrole waarnemen. Dat is pas raar volk!

  reageer
 • .\/\/.

   

  Wie moppert over snelheidscontroles laadt toch altijd een beetje de verdenking op zich een wegpiraat te zijn.....

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • SJP

   

  Je gaat als politie toch niet tijdens de spits langs de weg staan flitsen ? hoe dom kun je zijn. Elke verandering kwa weersomstandigheden en objekten langs de weg leiden tot nog meer files en botsingen. Dit stuk weg is niet geschikt voor afleidingen...

  reageer
 • Ikke

   

  Als je gewoon de normale snelheid rijdt wat is toegestaan en afstand houdt tov je voorganger, hoef je ook niet onnodig op je rem te trappen!!!

  reageer
 • Labielolabielei

   

  Comfortabele werktijden hebben deze flitsagenten om zes uur ochtends liggen deze heren nog op bed terwijl op de A6 gevaarlijk geladen busjes met slapende bouwvakkers op topsnelheid al bumperkleven naar hun werk gaan met daar tussendoor automobilisten welke zeker weten meer als 200 kilometer per uur er tussendoor racen en pogen de staart van de file te begroeten, tja dan is avonds op de drukke Hollandse brug kleiduiven schieten makkelijker, lekker uitgeslapen lachen om de automobilisten welke in paniek in de ijzers gaan. Raar volk.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert