Straatpraat: aanslag in Istanbul

ALMERE
Drie terroristen bliezen zich dinsdagavond op in de hal van luchthaven Ataturk in Istanbul. Hierbij kwamen zeker 39 mensen om het leven, bijna 150 raakten gewond. 

Het is de zoveelste terroristische aanslag dit jaar. Istanbul alleen al was de afgelopen maanden vijf keer doelwit.

Is dit de nieuwe realiteit, moeten we hier maar aan wennen? We vroegen het op straat in Almere-Buiten.  

reacties (6)

 • Jur

   

  Woon al bijna 6 jaar in Turkije, en nee....daar wen je nooit aan. Misschien moet men zichzelf de vraag stellen, wat veroorzaakt zulke aanslagen, waarom doen terroristen zoiets?

  reageer
 • .\/\/.

   

  Ongeloflijk wat de mensen zich al niet voor illusies aan laten praten.

  reageer
 • Henk

   

  Doe niet zo naïef. De schutter in Orlando kwam ook niet van buiten Amerika. Dit is de moderne manier van oorlog voeren en hoe meer moslimhaat gekweekt wordt, hoe groter de kans op een reactie. En hoe meer voedingsbodem voor radicalisering.

  reageer
 • Evros

   

  Nee zeker niet aan wennen ! Lui die dit soort dingen doen, zijn zeer zwaar gestoord. Als je gaat beweren dat dit iets met religie te maken heeft, niets dus. Het zijn meestal leiperikken die niet zelf kunnen denken en door haatpredikers op dit soort ideeën gebracht worden. Mensen die niet kunnen lezen of schrijven en dat zijn er nogal wat, worden van alles wijsgemaakt door zogenaamde imams. Echte moslims zijn goede en rechtschapen mensen, die dit soort zaken ook veroordelen. Wat in Istanboel is gebeurd is verwerpelijk. Wegblijven uit dit soort landen ! Je kunt niet deze gekte veroordelen en toch er naar toe gaan om vakantie te houden. Dubbele moraal !

  reageer
 • klos

   

  Grenzen dicht, dat houdt de terroristen tegen. Tijd voor een Nexit! Dan gaan we weer over onze eigen grenzen!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Pimpernel

   

  Begin maar af te tellen ook wij zijn zo aan de beurt, misschien dat Den Haag eindelijk wakker wordt en dan de bevolking nog bijeen kan houden en rapide realistisch de oorlog wil gaan voeren in een level wat past bij deze vijand. De Turken snappen het beter deze liggen in de frontlinie wij behoren zamen met hun zij aan zij deze monsters te bevechten en te elimineren ook als dit grote offers van de burgerbevolking vraagt.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert