Omroep Flevoland test 10 gratis speeltuinen

FLEVOLAND • Wo 29 juni 2016 | 15:53 • Woensdag 29 juni 2016 | 15:53
Waar kan je deze zomer het fijnst spelen? Welke gratis speeltuin heeft de coolste klimtoestellen, de schoonste toiletten en is ook geschikt om zonder begeleiding te bezoeken? Het speeltuintestteam van Omroep Flevoland zoekt het de komende weken voor je uit.

De speeltuinen
Tien speeltuinen in de provincie hebben een bezoek gekregen van het testteam.

- De Speelhaven, Almere
- De Meridiaan, Almere
- De Zuiderzeespeeltuin, Almere
- Het Schateiland, Lelystad
- De Spettertuin, Lelystad
- Het Belevenissenbos, Lelystad
- De Natuurspeeltuin, Urk
- De speeltuin, Rutten
- Het Kabouterbos, Dronten
- Hans en Grietje, Zeewolde

Het testteam
De speeltuinen zijn uitgebreid getest door het speeltuintestteam dat bestaat uit Luca van 8 en Stijn van 7 jaar oud. De jongens hebben tijdens het spelen gelet op de variatie in speeltoestellen en of de speeltuin voor alle leeftijden leuk is. Verslaggever Eefje Dekker inspecteerde de veiligheid, het sanitair en bekeek of kinderen ook zonder begeleiding in de speeltuin kunnen spelen.

De puntentelling
De leden van het testteam en de verslaggever hebben elke speeltuin een cijfer gegeven. Uiteindelijk bepaal jij welke speeltuin wordt gekozen tot beste van Flevoland. Ga naar onze Facebookpagina en stem op jouw favoriet.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel