Zoenende klusjesman krijgt werkstraf

ALMERE
Een klusjesman uit Almere moet 60 uur werkstraf doen, omdat hij een vrouw in Utrecht tegen haar zin heeft gezoend. Ook moet hij het slachtoffer een schadevergoeding betalen van 800 euro.

De Almeerder deed twee jaar geleden een klus in het huis van de vrouw. Hij pakte haar vast en probeerde haar te kussen. Zelf ontkent hij dat. Hij zegt dat hij de vrouw hoogstens spontaan heeft omhelsd.

De rechter zag toch voldoende bewijs omdat de zus van het slachtoffer het verhaal bevestigde. Zij vertelde dat het slachtoffer haar had gebeld vlak nadat het was gebeurd.

reacties (4)

 • Erik

   

  Inderdaad....ik vind dit een rechterlijke dwaling...van bewijs kan hier geen sprake zijn

  reageer
 • Pzaal

   

  Makkelijk verdient zeg. Geloof er weinig van.

  reageer
 • Kees

   

  Ik vind het een zwakke bewijsvoering. Je kan geen klussen doen alleen bij iemand thuis dus, altijd met z'n tweeen zijn dus voordat je weet heb je een proces.

  reageer
 • han.

   

  Wat een slap verhaal. Dus ze belde haar zus en dat was voldoende bewijs dat deze man het gedaan had? Als het verhaal zit zoals het hier door OF beschreven wordt, dan zou ik mooi in hoger beroep gaan als ik die man was. En hoe is die schadevergoeding bepaald? Hoe komen ze aan 800 euro? Waar is dat op gebaseerd? Wat had ze dan voor schade?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert