Nieuwe werkwijze huurhuis zoeken bij OFW

DRONTEN
OFW Woondiensten uit Dronten gaat op een andere manier hun sociale huurwoningen aanbieden. Net als bij andere corporaties kunnen woningzoekenden via een site reageren op vrijgekomen huurwoningen.

Nu wordt er nog gewerkt met een optie-model. Dat betekent dat een woningzoekende aangeeft welke opties ze wel of niet interessant vindt. De corporatie zoekt daar dan het bijpassende huis bij. Volgens OFW is dit een tijdrovend proces. Daarnaast krijgt de woningzoekende meer keus. 

Of de wachttijd op een sociale huurwoning afneemt durft de corporatie niet te zeggen. In november moet de nieuwe huur-site de lucht in gaan. 

reacties (1)

  • Mevr. Melders de Wolken 25 8245 AN Dronten

     

    Dit is niet eerlijk als dit door gaat. Wij staan al 2 jaar ingeschreven en krijgen niets aangeboden. Ik ben 65 jaar mijn man over 7 mnd. Wij zitten hier op een huur van bijna negenhonderd euro Met onze pensioen redden wij het niet om negenhonderd euro huur te betalen.Het is eerlijke hoeveel jaar je in Dronten woont Ik denk wel 40 jaar. Dat is een eerlijke systeem. Met vriendelijke groet Mevr Melsert.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert