Dronken man parkeert auto in voortuin

DRONTEN
Een man uit Dronten is vrijdagavond aangehouden nadat hij met z'n auto een voortuin in de Langstraat ingereden was.

De politie heeft de man ter plaatse laten blazen. Daaruit bleek al dat er alcohol in het spel was, maar pas na een blaastest op het bureau werd duidelijk dat hij meer dan drie keer zoveel op had als is toegestaan. De Drontenaar moest daarom zijn rijbewijs inleveren.

In de auto zijn ook pillen aangetroffen, maar de politie onderzoekt of daar verboden stoffen in zitten. 

reacties (15)

 • John

   

  Automobilist, je weet dat je niet met alcohol op achter het stuur mag. Elke week weer zien we verschrikkelijke ongelukken door alcoholgebruik. Het leed wat je mensen kunt aandoen is onbeschrijfelijk. je weet het en toch doe je het willens en wetens. Kom dus niet met die smoesjes. je hebt gewoon veel te hard gereden. Dat kun je zien en horen, en je ging met piepende banden door de bocht. Dat gebeurt niet als je normaal rijd. Wees nou gewoon een kerel en zorg dat je je leven betert. Geen drugs en niet meer met alcohol achter het stuur, dan ben je een vent!

  reageer
 • gerrit-jan

   

  reactie automobilist, dan zul je er voor moeten zorgen dat je het nieuws niet haalt je geeft toch toe dat je dronken was dan moet je ook de gevolgen op je nemen ,en 1 dronken rijden dan ben je de beste chauffeur van nederland petje af daar voor , en 2 12 planten en inval tja als je de wet naleest dan weet je dat je er maar 5 max mag bezitten dus geen 12 en ook geen kweek lampen !! en 3 ik ben blij dat er geen gewonden zijn , sterkte jongen nu zul je in zien hoe geweldig je bent ik hoop echt dat je rijbewijs door de schedder gaat drank op is lopen , succes met fietsen , en koffie drinken haha zulke gasten verdienen geen vrienden

  reageer
 • eigenaar van de auto en het besproken huis

   

  leuk al die reacties van mensen die alles beter weten en doen doen het was inderdaad een hele stomme actie maar buiten het feit om dat ik dronken was heb ik niet te hard gereden het was glad en gleed uit de bocht en godzijdank zijn er geen gewonden. ten tweede de Harddrugs die gevonden is zaten geen verboden stoffen in het zijn namelijk medicijnen en die worden niet voor de lol geslikt en al helemaal niet verkocht worden ten derde voor alle mensen die een oordeel over mij hebben kom gerust langs krijg je n kop koffie en praten we er over. ten vierde voor de mensen uit de buurt die zich voor de geest halen dat ik mijn huis verhuur of wietplantages heb staan en er dik geld mee verdien ik heb mensen in wonen die op het moment geen huis hebben dus nergens anders terecht kunnen dus in feite kost mij dat zelfs geld. en de zeker 12 planten die gepakt zijn was een hobby en voor eigen gebruik waar nog nooit geen cent winst mee gemaakt is en waarbij mijn halve huis is afgebroken en ruim 4000 euro schade is ontstaan. wees een man/of vrouw stap naar me toe en zeg wat je probleem is in plaats van achter iemand zn rug om iemand als crimineel neer te zetten op internet. ook ik moet gewoon hard werken voor mij geld.

  reageer
 • gerrit-jan

   

  idd deze persoon is bekent en wordt in de gaten gehouden !

  reageer
 • mike

   

  Ze rijdwn door heel zuid te hard. En dan staan er ook nog vaak autoos voor en na de bocht, aan dit stuk van de langstraat.ter wijl erop het kruispunt pingelstraat langstraat een grote parkeerplaats staat, die vaak voor het grootste gedeelte leeg staat. En dan kan je je auto ook nog op de hondrug kwijt wat ook veel mensen wel doen. maar er moet gewoon wat meer parkeerplaats komen blijkbaar op de langstraat.

  reageer
 • Dick

   

  1. Zie mijn andere reactie, het zijn onderbuikgevoelens die tentoon spreidt. Jij en ik zijn niet in staat om zonder hulpmiddelen te bepalen hoe hard of langzaam iemand rijdt. 2. Geldt aan de Langstraat een parkeerverbod? Nee. Dus die auto's staan daar legaal. En wees blij dat die auto's daar staan, anders werd en nog harder gereden (dan de 30km/u die ze nu doen).

 • laat alle reacties zien
 • Willy

   

  Politie doet er nooit veel aan over de fazantendreef ook altijd hard rijden of driften over de wissel Drugs handelen aan de oude Oost of bij de begraafplaats . Duurt een uur voordat de politie er is en dan zijn de heren al gevlogen zo gaat het altijd . Nu beginnen ze ook al overdag medere auto's en straks vinden kinderen wat en dan is het te laat . Dat is dan het werk van de politie

  reageer
 • Frenky

   

  Eigenaar van de tuin verdient een boete! Geen degelijk hek neer gezet en nu moet die bestuurder zijn auto weet wassen en planten er tussenuit halen.

  reageer
 • Wimpie

   

  Neem aan dat de auto ook in beslag is genomen...

  reageer
 • Buurtbewoner

   

  Ik denk het niet. Ik zie'm nog steeds door zuid rijden.

 • Jan

   

  Dit is de tweede auto in onze tuin ik blijf aan het schoffelen !! In de gemeente doet NIKS Misschien worden ze nu wakker Anders wordt het tijd dat we ze wakker maken

  reageer
 • Buurvrouw

   

  Ik doe met je mee Jan. Het wordt steeds gekker hier in de straat! Moeten blij zijn dat er nooit gewonden of nog erger, doden, gevallen zijn!

 • joop

   

  ja . wijk de oeverloper word nu heel snel als wijk de boeg van vroeger. en de gemeente kijkt toe en laat het gebeuren.

  reageer
 • John

   

  Dit was inderdaad de zoveelste keer, niet alleen door hem maar er zijn ook anderen die hier altijd te hard rijden. Dit is al meerdere keren bij de gemeente aangebonden. Het enige wat er tot nu toe gebeurd is dat de politie wat snelheidsmetingen heeft gedaan en daarna geen verdere actie. 4 jaar geleden zijn ze mijn tuin ingereden en daarna tegen mijn auto. Er moeten andere veiligheidsmaatregelen worden genomen om de hoge snelheid niet mogelijk te maken in deze "flauwe"bocht. De huidige verkeersdrempels liggen verkeerd en hebben geen zin.

  reageer
 • Jan Tuinier

   

  Dit gaat een grote straf worden voor deze meneer! Ik ga er van uit dat de rechter minimaal 20 uur schoffelen en 20 uur harken gaat opleggen. Zijn de mensen van deze tuin toch weer gematst met zo'n gast..... Tuintje weet opgeknapt en we gaan gewoon door of er niets is gebeurd. Triest!!!!

  reageer
 • Rob

   

  Auto en rijbewijs gelijk door de schredder+ schadevergoeding schade tuin en 1000€ boete dat zet zoden aan de dijk.

  reageer
 • Koos34

   

  Helaas, pluk veren van een kale kip. Hier valt niets van te halen.

 • Sonja

   

  De man reed hier ook al veelste hard door/over de Oeverloper dat ik blij was dat mijn kinderen binnen waren. Daarnaast is het niet de eerste keer dat deze man de Politie ziet. Opgepakt voor planten in huis en woningbrand gehad. Maar we moeten eerst wachten tot er echt iets verkeerd gaat voor er iets aan gedaan kan worden.....

  reageer
 • M.s

   

  Klopt inderdaad

 • Harry

   

  Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen. De man heeft waarschijnlijk ook veelste hard gereden. Anders kom je niet zo ver de tuin in. Met drank op achter het stuur en misschien nog meer verboden middelen. Nooit meer laten rijden! Je zou er maar net hebben gelopen...

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert