"Buurtfestival Jolpop weer een succes"

LELYSTAD
"Buurtfestival Jolpop in Lelystad was weer een succes". Ondanks de regenbuien aan het einde van de middag trok het evenement zeker 5.000 bezoekers, zegt de organisatie.

Tijdens het festival zaterdag traden diverse Flevolandse bands op. Overdag waren er activiteiten voor kinderen. Ook waren er stands waar bezoekers eten en drinken konden kopen.  

Jolpop werd voor de vijftiende keer gehouden. Volgens voorzitter Pieter-Jan Niebeek is het succes van het evenement te danken aan allerlei factoren. Het gratis festival wordt midden in de woonwijk Jol gehouden en wordt door vrijwilligers uit dezelfde wijk georganiseerd. Jolpop is ooit begonnen om de samenhang in de buurt te verbeteren en richt zich vooral op gezinnen.


reacties (3)

 • Henk

   

  Net als vorig jaar heeft de organisatie zich weer niet aan de regels gehouden. hoop dat gemeente en politie er nu een keer tegen optreden en volgend jaar geen vergunning meer verlenen

  reageer
 • Zeur

   

  Je kunt dus een vergunning krikgen om de halve stad tot ver na 23:00 geluidsoverlast te bezorgen.. Ik mag nan2200 geen muziek meer maken in de tuin

  reageer
 • Mier

   

  Als je er problemen mee hebt had je bezwaar moeten maken tegen de verleende vergunning. Niet zeuren en een ander plezier laten beleven... Maakt het een stuk leuker in de stad. Beetje geven en een beetje nemen.

 • Chris

   

  Genoten van Heroes van David Bowie toen ik al in bed lag in het Karveel.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert