Aanhoudingen voor schieten in parkeergarage

ALMERE
De politie heeft zaterdagnacht vier inwoners van Lelystad aangehouden voor het lossen van schoten met een vuurwapen in Almere. Getuigen hadden even na drie uur schoten gehoord in een parkeergarage in het stadscentrum.

Agenten zagen een auto wegrijden in de richting van de Veluwedreef. Daar werden vier mannen gesommeerd uit de auto te komen. De politie moest daarbij extra voorzichtig optreden. Gezien werd dat één van de verdachten een vuurwapen in de berm gooide.

In de auto werd nog een hoeveelheid drugs gevonden. Het is niet bekend om hoeveel en wat voor verdovende middelen het gaat. De verdachten tussen de 21 en 28 jaar zijn meegenomen naar het politiebureau voor nader verhoor.

reacties (5)

 • Eric

   

  Dit zullen wel zogenaamde rippers zijn. Dit houdt in dat ze de drugs afhandig hebben gemaakt van een andere groep criminelen... Was wel handig geweest als ze deze ook hadden opgepakt.

  reageer
 • Almeerder

   

  Nou, deze criminelen verdienen geen hoofdprijs. De aandacht op je richten door te schieten met een vuurwapen en vervolgens worden gepakt met een auto vol drugs.

  reageer
 • Henk Jan

   

  Mooi weer 4 kansloze Lelystedelingen van de straat. Hoop dat ze mooi een tijdje mogen binnen blijven

  reageer
 • nikky

   

  Voor die paar dagen? Waarschijnlijk lopen ze al weer vrij rond.

 • Jerry

   

  Mooi gedaan.

  reageer
 • Netjes

   

  Goed gedaan!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert