Provincie nu wel tevreden over jaarverslag Omgevingsdienst

FLEVOLAND
De provincie Flevoland is tevreden over het jaarverslag 2015 van de Omgevingsdienst Flevoland & Gooi- en Vechtstreek.

De Omgevingsdienst werd drie jaar geleden opgericht om voor Flevoland milieutaken uit te voeren en milieuwetten te handhaven. 

In april uitte gedeputeerde Arie Stuivenberg nog kritiek op de Omgevingsdienst en wilde de provincie weten of de instantie de financiën wel op orde heeft. Zo maakte de provincie zich druk om hoge personeels- en opleidingskosten. 

reacties (4)

 • Hans

   

  Ach als het maar op papier klopt dan is de provincie tevreden. Wat krom is wordt op papier recht. Hans Klok is er niks bij.

  reageer
 • Pimpernel

   

  Vrees dat dit creatief gecreëerde goed betaalde banen betreffen zo uit een VVD mouw getoverd voor vrienden van vrienden, aangezien er al instanties waren aangewezen voor handhaving van ....

  reageer
 • Barbara

   

  Stelt niets voor die hele dienst. Een paar boffers zitten er tegen een redelijk inkomen hun dagen te slijten bij gebrek aan werkelijke interesse. Het milieu verandert met de dag, en je blijven verschuilen achter wat oudbollige wetjes die al lang aangepast c.q.vervangen hadden moeten worden door beter afgestemde zie ik niet verschijnen.

  reageer
 • Nastradamus

   

  Uche ruche heb net weer op de A6 gedwongen achter een walmende verstikkende oost-europees vrachtautootje gereden met daarvoor een grote tankauto welke een flinke straal vloeistof loosde op het wegdek iets wat meer regel is dan uitzondering, doorgaans zit er niet altijd melk in die tankauto's. Uit die bureaustoelen jullie laat ook eens werkelijk zien dat jullie hart voor de zaak hebben een leuk ingebonden drukwerkje met creatief correcte cijfertjes paai je de belastingbetaler niet meer mee, aan het werk hopla.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert