Straatpraat: IS-terroristen tussen de asielzoekers!

DRONTEN
Terroristen van IS zijn afgelopen zomer toch meegekomen naar Europa tussen de vluchtelingen.

Dat zegt Dick Schoof, de Nationaal coördinator terrorismebestrijding en veiligheid. Eerder noemde de NCTV dit nog 'onwaarschijnlijk'. Volgens de inlichtingendiensten hebben tientallen IS-agenten zich in Europa gevestigd.

Voor Straatpraat lgden we dit voor aan het winkelend publiek in Dronten.  

reacties (7)

 • .W.

   

  Misschien is het beter dat iedereen in zijn Eigen habitat met normen en warden blijft, dan is er ook niet zoveel spanning in de wereld en kunnen mensen als u gewoon weer aan het werk gaan. Moet de naam niet .WW. zijn?

  reageer
 • Jan

   

  En daar hebben we het gezeur al weer, de steeds terugkerende riedel van onze moslimknuffelaar, die het bestaan van onze maatschappij maar blijft ondergraven.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Vroeger, toen er nog geen moslim in Nederland te bekennen was, hoorde je nooit iemand over "joods-christelijke waarden". Daar is men pas de laatste 10 jaar over gaan mekkeren, en ik vind dat het klinkt als een zwak theologisch tegenbod. Daarbij komt nog dat het christendom zich twee millennia lang enthousiast heeft ingezet voor de onderdrukking van het jodendom, waarmee de term 'joods-christelijk' een absurditeit is. Ik denk dat de kracht van de Nederlandse maatschappij juist gezien moet worden in het seculiere karakter ervan: veel dingen zijn meer op humanisme gebaseerd. Het lijkt wel of men uit angst voor de islam niet beter weet dan terug te grijpen op de verzuilde spruitjesluchtcultuur van vlaknaoorlogs Nederland.

  reageer
 • Jan

   

  Stoppen met het binnen laten lopen van die hele cultuur uit die landen. De aderen van onze samenleving worden teveel vergiftigd met immigranten die niets op hebben met onze normen en waarden, oftewel onze joods christelijke waarden, voor degenen die daar weer over gaan zeuren, wat dat dan is.

  reageer
 • tries

   

  Dit wisten de burgers allang... Jammer die oogkleppen in Den Haag

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Glazenbol

   

  "Volgens de inlichtingendiensten hebben tientallen IS-agenten zich in Europa gevestigd." Onze uitstekend betaalde professionals waren tot voor kort naïef en onwetend en ook ontkennend, nu erkennen zij dat het slechts om enige tientallen gaat, dus minder dan honderd. Ammahoela, naïef liggen slapen om daarna uit hun nek te kletsen Maak maar een plan, roep de noodtoestand uit roep het leger terug en deel wapens uit bescherm de bevolking. Waxinelichtjes houden dit onheil niet tegen.

  reageer
 • Jordy

   

  Dit zou je in Lelystad of almere moeten vragen, dan krijg je hele andere antwoorden!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert