Hinder en omleidingen door wegwerkzaamheden

ALMERE
Het verkeer moet vanaf vrijdagavond rekening houden met verkeershinder en omleidingen bij Almere. Rijkswaterstaat is dan bezig met het aansluiten van een nieuw viaduct bij Muiderberg op bestaande wegen. 

Verbindingsbogen afgesloten
Het hele weekend is de verbindingsboog van de A1 naar de A6 vanuit Amsterdam richting Almere dicht. Tegelijkertijd kan er vanuit Almere ook geen gebruik worden gemaakt van de aansluiting van de A6 op de A1 richting Amersfoort. De A6 vanuit Almere richting Amsterdam blijft gewoon open. Er zijn omleidingsroutes ingesteld. 

Ook volgende week werkzaamheden
Vanaf maandag is de ingang van de wisselbaan van Almere naar Amsterdam verplaatst. Automobilisten moeten dan de A6 richting Amsterdam volgen in plaats van de A6 richting Amersfoort. 

Ook gaat vanaf maandag de op- en afrit bij Almere-Poort een week dicht. Dan wordt de weg tussen Almere Poort en de Hollandse Brug richting Amsterdam verlegd. Zo wordt ruimte gemaakt voor wegwerkzaamheden die daarna plaatsvinden.

In het weekend ook werkzaamheden in Noordoostpolder
Ook in het noorden van de provincie wordt in het weekend aan de weg gewerkt.
De N50 is vanaf vanavond acht uur tussen Emmeloord en Ens afgesloten in beide richtingen. Die werkzaamheden duren tot maandagochtend zes uur. 

reacties (9)

 • Aan Strijder

   

  Als jullie gewoon eens door werken ;-) Rijd dagelijks lang en er word niks uit gevoerd. Als ik mensen zie staan ze beetje te praten. Gewoon mond houden en doe je werk!!

  reageer
 • Carin

   

  Ik ben juist heel blij met alle werkzaamheden Alles wordt beter en daar gaat het tenslotte om! Iedereen zeurt maar uiteindelijk heeft iedereen er voordeel van. Oké op dat spoorbaanpad zie je totaal geen werklui meer en toch blijft het dicht, terwijl de datum dat hij weer open ging al lang verstreken is. Dan vraag ik mij ook wel af wat nu de bedoeling hiervan is.

  reageer
 • Frank

   

  Vreemd, ik klik op de link in het artikel en zoek op werkzaamheden op het traject Almere-Hilversum, maar hij vind niets?

  reageer
 • Elis

   

  Vanuit lelystad richting Amsterdam dus geen probleem als ik het zo lees.?

  reageer
 • Debby

   

  Door al die werkzaamheden begin ik mij een beetle opgesloten te voelen. Wil je de provincie uit, altijd een probleem!😠

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Hans49

   

  Wat heb je toch altijd enorme zeikerds.... Er wordt keihard gewerkt voor u en voor mij. Dat dat zo nu en dan wat hinder oplevert, het zij zo. Maar voor sommige mensen is zelfs de geringste hinder al een reden om te zeuren.

  reageer
 • H.Visser

   

  Van harte hoop ik dat de bergingsbedrijven en de politie maandag vroeg paraat zijn, want dat geeft weer de nodige aanrijdingen. Ik hoop dat er dan geen gewonden zijn.

  reageer
 • Gekke

   

  Half Almere zit momenteel dicht of word omgeleid,het spoorbaanpad is al maanden dicht op sommige plaatsen en het schiet geen zier op, koppeldreef dicht en er gebeurd weinig,alles duurt gewoon te lang en iedereen ergert zich,kan dit echt niet anders??? En ook niet allemaal tegelijk??

  reageer
 • Strijder

   

  Dat is al gauw, hier in dat Almere dat men zich ergert. Wij krijgen iedere dag wel de nodige "vriendelijke" verwenseningen naar ons hoofd geslingerd. En word ook dagelijks wel een paar keer een "vrolijke" goedemorgen toe getoeterd als men eventjes moet wachten voor in hun ogen in de weg rijdend werkverkeer. Alleen maar haast hebben ze en brengen daardoor anderen (oa mijn collega's die langs de weg bezig zijn) ernstig in gevaar door de meest achterlijke capriolen die ze vervolgens uithalen om vervolgens 10 sec alsnog in de file te kunnen staan. In en in triest!!!!!

 • Demo

   

  Als de betrokken bouwmaatschappijen kondentoveren hadden ze dat al lang gedaan. Een beetje begrip en geduld maakt het allemaal een stuk aangenamer.

 • .\/\/.

   

  Een dag niet gemopperd is een dag niet geleefd, hè? Kijk eens goed, en zie hoe hard er wordt gewerkt, hoe omvangrijk het project is, en hoe het prima opschiet. Verwacht je soms dat er in een weekendje even een snelweg wordt verdubbeld, een nieuw verkeersknooppunt wordt aangelegd, en er een complete spoorbrug wordt vervangen? Het is geen springkussen dat je even opblaast!

 • Sam

   

  Op vanAnaarBeter staat helemaal niets over deze werkzaamheden!

  reageer
 • Derrick

   

  Hier gelukkig wel. Dan weet je het toch!

 • Lely...

   

  Ach... Wat een ramp zeg......

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert