Fans wachten nog steeds op Harry Styles

URK
Op Urk proberen fans nog steeds een glimp op te vangen van Harry Styles. De One Direction-zanger speelt een rol in de oorlogsfilm Dunkirk. De opnames vinden plaats op het IJsselmeer en de filmcrew heeft in de haven van Urk zijn kamp opgeslagen.

Tienermeisjes 
De vrijwel uitsluitend vrouwelijke fans die bij de filmset wachten komen uit allerlei plaatsen. Zo waren er maandag fans uit Rotterdam, Enschede en zelfs uit Duitsland.

Met de opnames op het IJsselmeer en het volledig afgeschermde kamp is het niet makkelijk om iets te zien. Maar dat houdt de fans niet tegen het toch te proberen. Vooral ‘s ochtends en aan het eind van de middag wordt er in spanning gewacht. Dat zijn de momenten waarop de acteurs uitvaren en weer terugkeren op Urk.

Overlast
Niet iedereen is overigens blij met het filmtoerisme. Bewoners van een bovenwoning op het haventerrein hadden constant meisjes op hun trap staan. Die hebben ze daarom met een plank afgezet. Hoe lang de opnames voor Dunkirk nog duren, is niet helemaal duidelijk. Maar in elk geval wordt er deze week nog gefilmd rondom Urk.

reacties (0)

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert