Ongeval op A6 bij Hollandse Brug

ALMERE
Op de snelweg A6 bij de Hollandse Brug is om 08.45 uur een verkeersongeval gebeurd op de rijbaan richting Amsterdam. Het is nog niet duidelijk of daarbij mensen gewond zijn geraakt.

Na het ongeluk ontstond er al snel een file van een uur richting Amsterdam.

Rond 10.30 uur was de file op de snelweg A6 bijna verdwenen.

reacties (5)

 • Hans

   

  Helder? Je ziet wel die twee verbodsborden erna, maar: Er staat niet onder dat dit de wisselstrook is. Je moet vervolgens nog een rijbaan naar links opschuiven om op de wisselstrook te komen na dat bord. Wat doen al die vrachtwagens dan stil staan en achteruit rijden als dit voor jou zo helder is?

  reageer
 • Almere036

   

  Het is zo helder als een klontje. Op de eerste borden staat Amsterdam aangeven met daar bovenin Wisselstrook Amsterdam (alleen als die open is) Daarna krijg je nog een bord wisselbaan Amsterdam met die twee verbod tekens (+2 meter breed en aanhanger) Als die dicht is zie je ook geen wisselbaan borden en is dat laatste bord een wit bord met rode rand. Of moet ik je dat ook uitleggen wat dat bord betekend??

  reageer
 • Jos

   

  Dat weet ik toch niet, ik zeg ik NA de file reed, ongeluk is dan weg natuurlijk. En als de slagboom van de spitsstrook nu dicht is? Of een vrachtwagen de verkeerde strook kiest? Je kan niet meer richting Amersfoort dan. Zal een lekker zooitje worden, heeft helemaal niets met opletten te maken, want dat de strook open of dicht is staat niet aangegeven boven die weg vanochtend. Ik denk dat jij de situatie helemaal niet kent of anders niet opgelet hebt

  reageer
 • Dick

   

  Wilde je soms zeggen dat het ongeval gebeurd is omdat het allemaal onduidelijk is daar? Onzin. Niet opletten. Da's hoofdoorzaak voor dit soort aanrijdingen.

  reageer
 • Jos

   

  Ik reed daar vanochtend na de file, maar wat een onduidelijkheid weer met borden. De toegangsweg naar de spitsbaan niet aangegeven, ik had geluk, want herkende de slagboom in de verte die openstond, file op A1 prachtig omzeild met bijna geen verkeer op spitsbaan. Wel veel vrachtwagens die stilstonden op strook tussen toegangsweg spitsbaan en normale weg, die hadden blijkbaar ook last van de onduidelijke gewijzigde situatie.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert