Verdachte van betrokkenheid balkonval vrijgelaten

ALMERE
Een 39-jarige Almeerder die werd aangehouden nadat een vrouw van een balkon in Almere was gevallen, is vrijgelaten. Volgens het Openbaar Ministerie is er te weinig bewijs om de rechter-commissaris te vragen de man langer vast te houden.

De man wordt nog wel steeds verdacht van poging tot doodslag. De 29-jarige vrouw viel vorige week woensdagavond van aanzienlijke hoogte van het balkon en landde op het Stadhuisplein in Almere. De politie heeft de zwaargewonde vrouw nog altijd niet kunnen ondervragen.

Volgens de politie zijn het slachtoffer en de verdachte bekenden van elkaar.

reacties (5)

 • Sn

   

  Of u weet meer, of u leest niet goed. Het artikel spreekt toch echt van "te weinig" en niet van geen bewijs.

  reageer
 • kees d.

   

  zo mee eens!

  reageer
 • Piet

   

  Er is geen enkel bewijs dat hij iets misdaan heeft. Dan kan de politie hem niet langer vasthouden. Het zou anders kunnen worden zodra die mevrouw in staat is om te vertellen wat er gebeurd is. Daarom blijft hij wel verdachte, maar je kunt een verdachte niet vast blijven houden zonder proces, en voor een proces moet je bewijs hebben.

  reageer
 • Barbara

   

  Nu kan hij haar dagelijks opzoeken in het ziekenhuis. Is dat de bedoeling van het vrijlaten?

  reageer
 • grondstof

   

  Poging tot doodslag is tegenwoordig geen reden om vast gehouden te worden. Geen enkel misdrijf uitgezonderd een kaarsje tegen de gouden koets komt nog in aanmerking voor celstraf. De gevangenissen moeten leeg en verkocht worden om het vrijgekomen geld elders in de wereld om te zetten in bommen of af te dragen aan de EU. Of voor 3 miljard de dictator Erdogan te steunen in zijn beleid een ieder mond- of echt dood te maken.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert