Verkeershinder door onderhoud Cinemadreef

ALMERE
De Cinemadreef in Almere wordt van 25 juli tot 16 september gedeeltelijk afgesloten. 

Op diverse plekken wordt het asfalt hersteld. Ook worden de kruisingen van de Cinemadreef met de Charlie Chaplingweg en de Cinemadreef met de Hollywoodlaan omgebouwd. In de middenberm van de Cinemadreef komen opstelstroken voor verkeer dat linksaf wil slaan. Later dit jaar worden op de nieuwe kruisingen verkeerslichten geplaatst.

Het werk wordt in twee fasen uitgevoerd. In de eerste fase wordt gewerkt aan de zuidelijke rijbaan en wordt er voor het verkeer een doorsteek gemaakt in de middenberm. In de tweede fase wordt de noordelijke rijbaan aangepakt en wordt het verkeer omgeleid.

reacties (4)

 • Ed Molenaar

   

  Blijkbaar een drastische verandering gezien de duur van het projectje.

  reageer
 • Pimpernel

   

  Zo de opdracht is binnen, de weg afsluiten en dan met vakantie

  reageer
 • maurice

   

  Ga gewoon met de fiets, veel gezonder!

  reageer
 • johan54

   

  Nergens is geld voor maar half Almere is of gaat overhoop. Je kunt geen normale weg meer rijden. Overal wel een omleiding. Wordt zolang zamerhand een beetje galisch van al die wegopbrekingen na elkaar. Wie betaald die extra kilometers? De stad is toch al onbereikbaar en ik heb de pech dat mijn kinderen in het stadshart wonen. Altijd wel wat om daar te komen Infrastructuur en planning van lik me versie

  reageer
 • .\/\/. (de èchte)

   

  Een dag niet geklaagd is een dag niet geleefd uiteraard.

 • Almere036

   

  Niet zo zeuren joh, gelukkig wordt ons duur betaalde wegenbelasting gewoon nuttig gebruikt. Of wil je op 'Belgische-wegen' hier in nederland rijden??

 • Ojee

   

  Voor het onderhoud wordt geld apart gehouden in de begroting van de gemeente, de cinemadreef staat al sinds eind 2014 op de agenda nadat er in 2014 teveel en te zware ongelukken zijn geweest. De hogering bij muziekwijk staat bv voor 2017 op de planning, dus heel veel succes en de randstaddreef is een prima alternatief i.p.v. de cinemadreef.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert