15 en 8 jaar cel voor doodslag in Emmeloord

EMMELOORD
Een vader en zoon moeten 15 en 8 jaar de cel in voor doodslag op de 54-jarige Cor Verolme uit Emmeloord. De zoon heeft daarnaast ook tbs opgelegd gekregen. Eerder vond de rechtbank in Lelystad nog dat er sprake was van voorbedachte rade en werden de twee tot 14 jaar en 10 jaar met tbs veroordeeld voor moord. Het Gerechtshof in Leeuwarden denkt daar nu anders over. 

Het misdrijf op Verolme werd gepleegd in december 2014, aan de Noorderkroon in Emmeloord. Vader en zoon kregen ruzie met het slachtoffer, waarna ze hem met een hamer sloegen en zijn nek braken. Daarna werd het huis in brand gestoken.

Het is nog altijd onduidelijk waar de ruzie tussen de mannen over ging.

reacties (3)

 • Sanne

   

  Die gasten moeten nooit meer vrij komen gelijk allebei tbs geven.

  reageer
 • Jennifer

   

  Een mening geven is erg makkelijk , maar kunnen we het echte hele verhaal , word niet zomaar beslist door het hof doodslag in plaats van moord met voorbedachte raden , dus deels zou je iemands reactie kunnen snappen , wat zou uw doen als in eerste aanleg moord word gezegd en bij het hoge hof doodslag zou ieder mens niet opgelucht zijn ?

  reageer
 • Sjors

   

  Aan de reactie van die snotaap kun je zien dat het hem allemaal niks doet. Dus nooit meer vrij laten , word een groot gevaar voor de samenleving

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert