Opnieuw vernielingen in tuin Parkhuys

ALMERE
Medewerkers van het Parkhuys in Almere zijn woensdagochtend opnieuw geconfronteerd met vernielingen in de tuin. Dit keer zijn de ruiten van een tuinhuis ingeslagen. Daarna zijn de daders het huisje binnen gegaan en hebben ze de inrichting overhoop gehaald. Het tuinhuis is een ontmoetingsruimte voor jongeren. Poefjes en verschillende muziekinstrumenten uit het huisje zijn verspreid door de tuin teruggevonden.

Dinsdag was het ook al raak. Toen zijn speeltoestellen in de tuin vernield en omver geduwd. De wijkagent heeft naar aanleiding van de vernielingen aangegeven vaker te gaan surveilleren.

Het Parkhuys is een inloophuis voor kankerpatiënten en hun naasten. Vrijwilligers van het Parkhuys zijn een groot deel van de ochtend bezig geweest met het opruimen en dichttimmeren van de kapotte ramen. Het bestuur is in overleg met de verzekeraar over de schade.

reacties (4)

 • jan

   

  Ach de verveling weer he aan ze volgens hun stoere dingen doen onder elkaar ik hoop dat ze gauw gepakt worden en dan passend gestraft worden schade zelf betalen en meehelpen de boel weer op te knappen. gewoon dat zielige tuig flink aanpskken

  reageer
 • Nora

   

  Rot kinderen zijn het die zo vernielzuchtig zijn, wat moet er van ze worden.

  reageer
 • Rob

   

  Eerst de busritten, nu de speeltuintjes voor de kleintjes, het zal wel het zelfde schorem zijn. Flinke kerels zijn het en ze doen het altijd in het geniep. Ga vakken vullen, of ga normaal naar school en zoek een baan. Vragen tussentijds aan je ouders of ze in staat zijn je wat normen en waarden bij te brengen maar waarschijnlijk zijn ze van het zelfde niveau.

  reageer
 • RM

   

  Ik vond het gisteren al ziek toen ik dit las, maar het kan dus nog erger. Erg triest dit.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert