Man op zoek naar slaapplek belandt in cel

LELYSTAD
Een man uit Lelystad is in de nacht van dinsdag op woensdag aangehouden omdat hij nog een celstraf moest uitzitten van 14 dagen.

De man was naarstig op zoek naar een slaapplek en daarom klopte hij aan bij het politiebureau in Lelystad. In de noodopvang van het Leger des Heils was geen plaats meer en hij kon nergens anders terecht. 

Op het politiebureau werden de gegevens van de man voor de zekerheid gecontroleerd en werd geconstateerd dat de man nog twee straffen moest uitzitten.

reacties (6)

 • Bas

   

  Als je ooit zelf in zo een situatie komt dat je geen slaapplek hebt,piep je wel anders. Zeg nooit nooit. Trieste mensen. Kijk naar je zelf.

  reageer
 • Early Times

   

  Geweldig, eten en drinken en slapen in het duurste plekje wat er bestaat (duurder dan Hilton hotel) en alles op kosten van de Overheid.

  reageer
 • Pieter

   

  Zo,nu is de politie wederom iedereens beste vriend ;-) Hij heeft een slaapplek, en 'wij' zijn een crimineel op straat armer.

  reageer
 • Anita netten

   

  Is niet zo gek dat mensen t zo gaan doen! Mijn man is 3 1/2 jaar geleden overleden en ik moest noodgedwongen mn huis verkopen na alle ellende nu eindelijk t huis verkocht en dan zou je toch van de gemeente dronten verwachten dat ze me nu na 3 jaar ingeschreven te staan wel een woning zouden geven? Maar nee hoor ze verdiepen er zich niet eens in! Terwijl ik in sta geschreven op woningen van 12 tot 24 maanden wachttijd en t enigste waar ze t over hebben is nee we doen niet aan urgentie..hoezo urgentie! Ik sta al 3 jaar ingeschreven kheb er onderhand wel recht op geloof ik! Maar ik kan geen kant op met mn kinderen en sta dus half augustus op straat met mn kinderen die ook gewoon moeten kunnen wonen en naar school moeten straks! Dus ofw dronten! Had ik maar flink wat open staan dan heb je inderdaad onderdak en nog eten ook!

  reageer
 • Niek

   

  Ja hoor Anita. Het ligt aan iedereen, behalve jezelf. Met die instelling kom je wel.

 • Ik

   

  Nou dan weet je wat je te doen staat toch...

 • Jan

   

  Beste Anita, ik leef met u mee. Maar zoals ik zei: men is helaas druk met de kiekendief. Die is blijkbaar belangrijker.

 • Jan

   

  Nou, zijn doel bereikt en wel 14 dagen. Maar alle gekheid op een stokje, waarom hebben we niet eigenlijk een soort terein met basisbed, wc en water. Mensen laten we in de steek en ondertussen is er een geldverslindende procedure over een weg ivm de kiekendief. Dat is toch waanzin. Ik snap nederland soms niet.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Mozes Kriebel

   

  Nou, heeft ie gevonden dan!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert