GroenLinks: accepteer besluit over permanent wonen

DRONTEN
GroenLinks in Dronten wil dat het college van burgemeester en wethouders niet in beroep gaat tegen de provincie Flevoland. De provincie wil permanente bewoning op vakantiecomplex Zuiderzee op Zuid in Biddinghuizen tegenhouden. Een deel van het bestemmingsplan hebben zij daarom niet goedgekeurd. 

B en W besluiten in augustus of ze daartegen in beroep gaan bij de Raad van State. GroenLinks heeft hen nu gevraagd dat niet te doen. Die partij sprak zich eerder in de gemeenteraad ook al uit tegen permanente bewoning.

De gemeente wil dat juist wél toestaan om verpaupering van het complex tegen te gaan en nieuwe inwoners te trekken.

reacties (4)

 • Frank

   

  Groen links dronten😂 Loze beloftes en nogal wat eigenbelang! B&W zet dit natuurlijk gewoon door. Net als zoveel in drontenland gemeenteraad is totaal ingepalmt door dit "B"&W Aan de buitenkant bloeit dronten op,van binnen rot het weg

  reageer
 • Thomas

   

  Goed om te onthouden voor de volgende verkiezingen: Groenlinks is tegen betaalbare woningen en voor woningnood.

  reageer
 • Roel

   

  Onzin. Verdiept u zich eens in de motivering van GL in plaats van maar iets te roepen.

 • Paul Vermast

   

  Als er woningnood is moeten daarvoor betaalbare huizen gebouwd wordn. Maar we hebben het hier over appartementen van rond de € 325.000,- Daarmee lossen we geen woningnood op maar spekken wij een projectontwikkelaar, dat zijn de feiten.

 • Lelystedeling

   

  Dit zijn geen betaalbare woningen en je krijgt dezelfde problemen als bij die woningen in Ketelhaven.

 • Brinkman

   

  De mening van groenlinks. Plat schuiven en boompjes planten .

  reageer
 • Roos

   

  GroenLinks wil dus niets doen aan de verpaupering. Laat het maar wegrotten. Wat maakt het die partij nu uit of er mensen permanente wonen? Zij eten er geen boterham minder om. Kom de burgers toch eens tegemoet. Maar jullie geven alleen maar tegenwerking. Je wordt wel betaald door die burgers. Doe dan eens wat voor hen.

  reageer
 • Chris

   

  Het is gebouwd als vakantiepark, maar verkoopt nu niet. De burger van Dronten wordt hier niet armer van, alleen de projectontwikkelaar probeert zijn verliezen te voorkomen. Had hij eerder over nadenken. Daarnaast heeft procederen tegen de provincie toch geen zin... Juridisch lijkt dit toch niet houdbaar. Een dorp erbij creëren is niet zomaar gedaan.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert