Stop WOK demonstratie gaat niet door

LELYSTAD
De demonstratie van de actiegroep 'Stop WOK' gaat komende zondag niet door. De actiegroep heeft de vergunning niet rond gekregen, door een verkeerd ingevuld e-mailadres. Ze wilden gaan demonstreren bij het politiebureau De Doelen in Lelystad. 

Leden van de actiegroep krijgen zogenoemde WOK-meldingen van de politie. Dit betekent 'wacht op keuring'. Volgens de politie is er dan iets mis met een voertuig en die moet dan opnieuw gekeurd worden. De eigenaar kan dan gemiddeld acht weken niet met de auto of motor de weg op. De actiegroep vindt dat hun voertuigen onterecht zo'n melding krijgen. 

Eerdere gesprekken met de politie liepen uit op niks, vandaar een tweede demonstratie. Maandag gaan ze opnieuw met de politie praten en laten daarvan afhangen of ze een nieuwe datum prikken voor de demonstratie. 

reacties (7)

 • Poe

   

  Een agent die dus zijn werk goed doet...

  reageer
 • Poe

   

  Moet je de auto maar laten type keuren door de RDW. En anders gewoon niets veranderen..

  reageer
 • Andy bodemeijer

   

  Echt een kansloze reactie dit. Het gaat niet alleen om gepompte auto's wat u doet is alles en iedereen op het verkeerde been zetten net als gummen dit dat spijt me zeer maar niet elk gepompte auto doet zoiets geks en we zijn geen jochies beste meneer henk zoveel verstand heb je er van dat niet de lelystedeling racen en gummen maar een grote club uit Nederland bedankt voor u bericht voortaan eerst goed u huiswerk doen want ook mensen die geen gepimte auto hebben worden aan de kant gezet en hoop dat u de volgende bent. Vriendelijke groet Andy

  reageer
 • Piet

   

  Inmiddels is het resultaat van deze acties dat veel meer agenten WOK meldingen gaan uitschrijven dus uiteindelijk worden de controles nog meer met dank aan deze actiegroep

  reageer
 • Erik

   

  Beetje vreemd dat ene meneer de agent Ag Me ijer meer wokmeldingen schrijft dan alle andere agenten in noord Nederland bijelkaar. Dat kan statistisch gezien niet kloppen en het lijkt me dan ook voor de hand liggend dat deze agent ander werk moet gaan zoeken. Rdw controleur lijkt me dan een goed beroep.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Henk

   

  Hahah eindelijk gerechtigheid. De jochies die half lelystad onveilig maken met hun opgepimpte oude VW golfjes en het wegdek op de buitenwegen zwart maken door banden te burnen kunnen niet eens een goed emailadres invullen. Jullie hoeven niet te demonsteren maar alleen je auto in orde te hebben (net als andere lelystedelingen). Heb je geen last van de polutie en niet van de RDW. Hou je aan de egels en heel lelystad is jullie dankbaar. En een demo?? Hahah kansloze zaak de politie heeft groot gelijk!

  reageer
 • WimLely

   

  Jeetje wat een toestand. Wel enorme lutsers dat je door een verkeerd ingevuld mailadres niet mag demonstreren. De demonstranten zullen wel minstens zo oud zijn als die auto's.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert