Straatpraat: Russische atleten toch naar Spelen!

DRONTEN
Russische atleten mogen onder strenge voorwaarden toch meedoen aan de Olympische Spelen in Rio. Dat heeft het Internationaal Olympisch Comité besloten. 

Het mondiale antidopingbureau WADA drong eerder aan op een algehele schorsing van Rusland, nadat was vastgesteld dat in het land jarenlang sprake was van een door de staat aangestuurd dopingsysteem. Voor Straatpraat vroegen we aan mensen in Dronten wat ze van het besluit vinden. 

Wil jij je trouwens wagen aan een voorspelling over de prestaties in Rio? Doe dan mee aan onze Olympische Spelen Pool en maak kans op mooie prijzen! 

reacties (4)

 • jan

   

  Gewoon weren die atleten gebruikt is gebruikt en als je ze mee laat doen gaan ze gewoon door met gebruiken het speelt sl sinds het ijzeren gordijn het moet maar eens afgelopen zijn

  reageer
 • Trudy

   

  Laat gewoon iedereen meedoen die gekwalificeerd is, uitgezonderd de sporters die nu in schorsing zitten! Degene die al eens geschorst zijn geweest hebben hun straf er op zitten en hebben volgens mij evenveel rechten als sporters die (nog) niet zijn betrapt op doping! Gewoon dagelijkse controle van alle deelnemers en door meerdere onafhankelijke bureaus!

  reageer
 • .O.

   

  Poetin heeft heel veel smeergeld betaald om de olympische spelen en het WK voetbal naar Rusland te halen. Logisch dat bestuurders die hiervan geprofiteerd hebben, hem niet hinderlijk voor de voeten gaan lopen.

  reageer
 • Was te verwachten. Ze waren doodsbang voor Poetin dat die een boekje ging openen over het in de watten leggen van de heren bij de vorige winterspelen in Rusland.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert