Inbreker vlucht doodlopende steeg in

ALMERE
Een 17-jarige inbreker uit Almere is maandagmiddag aangehouden toen hij een doodlopende steeg in vluchtte.

Een getuige schakelde de politie in toen hij de inbreker in een tuin zag. Agenten zagen de jongen over de schutting springen en wegrennen.

In een steeg aan de Couperusweg kon de politie hem aanhouden. Hij is meegenomen naar het politiebureau.

 

reacties (6)

 • Jaap

   

  En een half uur later stond hij al weer buit. Echter de eigenaar van het huis was nog uren op het politieburo om aangifte te doen en daarna nog uren werk om alles met zijn verzekering af te handelen. Ja, dit is de wereld op z'n kop!

  reageer
 • Ad Vocaat

   

  Mijnheer de Rechter, mijn cliënt is volstrekt onschuldig. Het over een schutting springen en daarbij per ongeluk in een verkeerde tuin terechtkomen kan iedereen gebeuren. Ik verzoek u dan ook de eis niet ontvankelijk te verklaren en dien als tegeneis een claim voor schadevergoeding in voor die uren dat mijn cliënt geheel ten onrechte is vastgehouden en daarmee op schandalige wijze van zijn vrijheid beroofd is geworden geweest.

  reageer
 • Dick

   

  Tja, dit m....... valt nog onder jeugdrecht.

  reageer
 • Reaguurder

   

  Hij is minderjarig, volgens mij kan je dan max 2 jaar krijgen en dat gaat ie niet krijgen natuurlijk. Bureau HALT waarschijnlijk. Zal hem zeker op het rechte pad brengen, zucht......

  reageer
 • Jan

   

  Lang geleden hebben ze daar iets voor uitgevonden. Het heet : " schandpaal" Graag weer invoeren, zal zeker helpen!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Henk

   

  Misschien een voorbeeld stellen door deze knaap streng te straffen. Maar ja, we leven in NL. Daar zijn de rechters niet van. Een berisping zal het wel worden. Kan ie daarna gewoon verder gaan met inbreken.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert