Zwartgeblakerde wrakken troosteloze aanblik

EMMELOORD
Het is een troosteloze aanblik deze woensdagochtend op het Pampuspad in Emmeloord. In de wijk De Zuidert gingen dinsdagavond vier auto's in vlammen op. Volgens de politie zijn de branden aangestoken.

De voertuigen met zwartgeblakerde motorkappen zijn nog niet weggehaald. De politie heeft de parkeerplaats met linten afgezet en doet sporenonderzoek.

De eigenaren van de uitgebrande auto’s reageren geschokt. "Ik ben invalide en kant geen kant op. Dus als ik die auto niet heb kan ik helemaal niet meer van huis. Ik ben nu genoodzaakt binnen te zitten." zegt één van hen. "Gisteravond kon ik wel janken."

reacties (3)

 • sneaky

   

  Laten vooral rustig blijven , en met die mensen in gesprek gaan , wie zegt dat het jongeren waren kunnen ook wel ouderen zijn niet gelijk van stapel lopen

  reageer
 • In wat voor wereld en tijd leven wij momenteel?? Ligt dit aan de opvoeding? Ligt aan de verveling (ze hebben alles al). Geeft de TV aanleiding met zijn programma,s een voorbeeld? Ik zou het niet weten, wel weet ik dat dergelijke idiote zaken vroeger veel minder voorkwamen. Men heeft momenteel geen enkel ontzag meer voor politie etc, nee die scheld men uit, beledigd men etc. Ik zeg politie gebruik je wapenstok en geeft ze een beste mep...

  reageer
 • Dick krentepick

   

  Zeker brandstichting zo der twijfel.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert