Midden-Oosten winkelt steeds vaker in Batavia Stad

LELYSTAD
Batavia Stad in Lelystad trekt steeds meer bezoekers uit het Midden-Oosten en India. Volgens het Fashion Outlet Center is het aantal bezoekers uit die regio het afgelopen half jaar bijna verdriedubbeld. 

In totaal kreeg Batavia Stad het afgelopen half jaar zes procent meer bezoekers, in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. De omzet steeg met 14 procent.  

De groeicijfers zijn volgens directeur Patrick Jansen bijzonder, omdat de detailhandel in Nederland juist te maken heeft met een daling in de omzet. Batavia Stad krijgt er komend jaar nog eens 45 nieuwe winkels bij. Als alles goed gaat, worden die in april volgend jaar geopend.

reacties (5)

 • Tuuk

   

  Levis??? Die winkel hoeft er ook niet te komen want die zit er al vanaf dag 1!!!

  reageer
 • Jade

   

  Maar wel zonder Levi's. Er komen alleen maar dure merken. Ach alles gaat achteruit voor de Nederlander. Gelukkig kopen de buitenlanders nu de spullen die wij vroeger konden betalen. Hebben onze kinderen een baantje met een heul klien bietje salaris.

  reageer
 • je slaat de spijker op de kop...

  reageer
 • Willem D

   

  Was er een verdwaalde bus met ze verdwaald

  reageer
 • Vroeger waren dat landen waar we kaarsen voor verkochten aan deuren omdat ze zo arm waren. Inmiddels zijn wij uitgemolken en deze mensen shoppen bij Michael Kors. En wij bij Action. Waar is het fout gegaan

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert