In de regen kennismaken met Pier + Horizon

KRAGGENBURG
Kraggenburg heeft donderdag kletsnat kennisgemaakt met het kunstwerk Pier+Horizon. De belangstellenden trotseerden regen en onweer om de eerste contouren van het landschapskunstwerk te bekijken. Pier+Horizon wordt momenteel aangelegd in het Zwarte Meer.

Het kunstwerk van Paul de Kort bestaat uit een pier met daaromheen kraggen, palen die begroeid zijn met riet. De kunstenaar was aanwezig om met de omwonenden te praten. 

Het landschapskunstwerk is een initiatief van de provincie Flevoland. Er zijn al zes landschapskunstwerken in Oostelijk en Zuidelijk Flevoland.


reacties (5)

 • Hans Keuper

   

  Vele miljoenen Europese (LIFE) subsidies (lees: belastinggeld!) kreeg Natuurmonumenten-Flevoland onlangs al voor volstrekt onnodig 'rietherstel' in Natura-2000-gebied Het Zwarte Meer. Nu weer EURO 370.000 belastinggeld voor het Zevende Landschapskunstwerk exclusief EURO 40.000 belastinggeld voor de 'onthulling' eind september 2017. Geschonken door de politieke Polderelite om 'het volk te verheffen' ..... Ik ben dol op dit soort nobele gebaren ..... nót!

  reageer
 • Joke

   

  Doe niet zo lullig, man.

  reageer
 • Ik

   

  Belachelijk !!

  reageer
 • lezer.

   

  Ik heb het al eerder gezegd. Geld over de balk smijten. De provincie moet zich diep schamen!!

  reageer
 • Serge

   

  driehonderzeventigduizend (370.000) euro mensen! Iemand die altijd gewerkt heeft en premies heeft betaald kan daarvoor Vijfenveertighonderentwee (4502) dagen in een bejaardentehuis zitten. We geven dus 12 jaar zorg in een bejaardentehuis weg, voor 1 persoon. Dat we het even goed weten en ons beseffen waar het geld naartoe gaat.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert