Scooterdieven aangehouden

LELYSTAD
Twee jongens zijn vrijdagochtend in Lelystad aangehouden voor diefstal van een scooter. Het gaat om een 17-jarige jongen uit Almere en een 19-jarige jongen uit Lelystad.

Agenten zagen hen rond half vijf rijden op de Knardijk. Ze wilden de bestuurder controleren op het gebruik van alcohol, maar die stopte niet. De agenten spraken hem al rijdend aan, waarna de jongens ten val kwamen.

Één van de twee rende weg en kwam later alsnog tevoorschijn. De verdachten bleken de scooter even daarvoor in Almere te hebben gestolen. De jongens zijn meegenomen naar het politiebureau. De scooter is terug naar de eigenaar. 

reacties (3)

 • Erik

   

  PUUR GELUK dus

  reageer
 • Arjan

   

  Waarom hulde? Ze hielden zich weer eens bezig met het lastig vallen van automobilisten etc. en hadden toevallig wat bijvangst.

  reageer
 • .Ukkel

   

  Het was de knardijk sukkel

 • Flevoburger

   

  Ja joh, vrijdag ochtend 05.30 uur: zegt de ene agent tegen de andere "zullen we lekker automobilisten gaan lastig vallen? " Zie je het voor je? Hier zijn gewoon 2 ordinaire maatschappij verziekende dieven aangehouden. Nu nog op zoek naar een rechter die hier echt wat mee doet.....

 • roy

   

  hoezo lastig vallen van automobilisten? Als jij normaal 80 rijdt op de dijk en niet dat pedaal in trapt omdat je denkt dat het een snelweg is vallen de heren/dames agenten je ook niet lastig. Maar ja dat is voor de meeste automobilisten een beetje lastig zodra ze de rontondes voorbij zijn. Dan hebben de meeste het idee dat ze max verstappen zijn en dat iedereen moet opzouten want hun moeten racen.

 • Jordy

   

  Als jij je gewoon gedraagd is er niets aan de hand.

 • KarelK

   

  Bravo! Hulde aan de politie!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert