"Slachtoffer geweld buschauffeur heeft hersenschudding"

ALMERE
De 24-jarige vrouw uit Almere die donderdag is geschopt en geslagen door een buschauffeur in Almere Poort, heeft door het incident een hersenschudding opgelopen. Dat laat een familielid van haar weten. De vrouw heeft aangifte gedaan tegen de chauffeur.

Busrit
Donderdagmiddag stapte het slachtoffer met eten en drinken de bus in. De chauffeur sprak haar streng aan op de etenswaren. Volgens het familielid van het slachtoffer ging het om afgesloten verpakkingen en was het eten en drinken bedoeld voor een vriend van het slachtoffer.

Ruzie
Toen de vrouw later bij haar halte de bus wilde verlaten, sprak ze de buschauffeur aan op zijn eerdere opmerking. Dat schoot bij de chauffeur in het verkeerde keelgat. Hij pakte de vrouw bij haar schouder en probeerde haar volgens het familielid de bus uit te werken. Ze probeerde zich los te wurmen uit zijn greep en daarbij viel het drinken over de chauffeur. Op dat moment begon de chauffeur de Almeerse te slaan. Toen ze op de grond lag, schopte hij haar tegen haar hoofd. Vermoedelijk is deze schop de oorzaak van haar hersenschudding.

Getuigen
Andere passagiers in de bus zagen wat er gebeurde. Een van hen greep de buschauffeur en hield hem tegen toen hij de vrouw schopte. Vervolgens hebben de medepassagiers zich over het slachtoffer ontfermd.

Ontslag
De buschauffeur werkte voor Connexxion. Die heeft laten weten dat de chauffeur op staande voet is ontslagen na het incident. Het familielid van het slachtoffer laat weten tevreden te zijn met het ontslag, maar hoopt vooral dat de man wordt veroordeeld voor zijn gedrag en een gepaste straf krijgt.

reacties (89)

 • Loritta

   

  Dat de bus chauffeur is ontslagen is natuurlijk volkomen belachelijk!!!

  reageer
 • Rita

   

  Ik zou wel wil weten of er inderdaad sprake was/is van een hersenschudding. De familie riep dit wel, maar daarna is het stil gebleven en heeft niemand dit blijkbaar geverifieerd. Ook zou ik wel willen weten hoe het met de chauffeur is vergaan. Zijn eigen verhaal eens laten horen. Misschien nog eens een journalist erop zetten, want de beide artikelen blijven onduidelijk en met veel geroeptoeter.

  reageer
 • Buitenstaander

   

  Er is een Facebookpagina geopend onder de naam. " Ook een buschauffeur heeft rechten"

 • Den

   

  Het is en blijft een kopschopper... Wat voor oorzaak dan ook.

  reageer
 • Rita

   

  Begrijp ik nu goed dat u de chauffeur een gewelddadige crimineel noemt? U (ver)oordeelt dus al voordat zijn kant van het verhaal wordt verteld? Hij heeft geen woord via de media gezegd en u noemt hem al een leugenaar? Helaas laten Connexxion en Omroep Flevoland het nog steeds flink afweten en staat men toe dat deze mevrouw in een slachtofferrol wordt geplaatst, waar zij en haar familie flink misbruik van maken. Kom op Omroep Flevoland, waar blijft jullie objectieve verslaglegging? De beide gepubliceerde artikelen rammelen aan alle kanten en veroorzaken flink wat hetze.

  reageer
 • Kansloos

   

  Eerst staat er dat het drinken afgesloten was en later morste ze over de buschauffeur geloof helemaal niks van deze dame sommige mensen denken dat het openbaar vervoer er alleen voor hun is en alles maar kunnen doen en laten deze chauffeur verdient een medaile

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Nieuwsgierige lezer

   

  Maar als dat drinken gewoon netjes afgesloten was, hoe kan het dan over de buschauffeur zijn gekomen??

  reageer
 • Sanne

   

  Een buschauffeur mag natuurlijk nooit slaan of schoppen, maar er gebeurt zoveel dat het best kan voorkomen dat deze gestrest zijn.

  reageer
 • Ikke

   

  En er wordt weer een "hoe praat ik mijzelf onschuldig" verhaal. Walgelijk!! Er zijn 2 fout, maar wees een held en geef dat toe!

  reageer
 • tuin

   

  Schandalig dat een omroep flevoland de buschauffeur niet steunt in zijn actie. maar goed de presentatoren van omroep flevoland zijn niet van het eerste soort. altijd kritiek maar een goede uitzending leveren kunnen ze niet. altijd kritiek en denken zelf dat ze "Jesus" zijn. buschauffeurs moeten wel klappen opvangen zich laten vernederen en als pispaal gebruikt worden, en dan treed een buschauffeur zelf op en wordt ontslagen. Ik hoop dat een ieder die dit mee maakt de chauffeurs helpt en steunt en niet de presentatoren van omroep flevoland helpt om een ieder in de zeik te zetten. ik zou graag de subsidie voor deze omroep stopzetten!!

  reageer
 • .\/\/.

   

  Geheel met je reactie eens! Zonder enige schaamte gewoon maar noteren wat de familie roeptoetert. Kwestie hoor en wederhoor kent men niet.

 • Albert

   

  Arme chauffeur.

  reageer
 • willem

   

  stop aub dit forum voor dit onderwerp, wat deze mevrouw over zich heen krijgt is niet normaal alleen mensen die alles gezien hebben zouden hierop mogen reageren, ik heb het idee dat er gerageerd wordt met een vooroordeel

  reageer
 • Evros

   

  Wat, hersenschudding? Hoezo !

  reageer
 • Evros

   

  Erg gekleurd wat de familie heeft gezegd. Liegen om bestwil mag ook allemaal in dit land ! Buschauffeur, kan jij ook niet een smoes verzinnen om je eruit te lullen ! Neem een echte advocaat !

  reageer
 • Mark

   

  Wat ik vreemd vind is dat ik zo weinig signalen hoor van collega's! In dit soort situaties kom je toch voor elkaar op? Jij kunt de volgende zijn die door het lint kan gaan en dan laat connexxion je dus mooi barsten!

  reageer
 • De ingenieur

   

  Er moet gewoon een technische oplossing komen waardoor aso's en niet beltalers niet kunnen instappen. Dwz een draaimolen die met de OV-chip bediend wordt en die door de controleur/chauffeur op slot gezet kan worden zodat personenen als mevrouw met haar eetwaren gewoon niet naar binnen kunnen. Bij de uitloop dient natuurlijk ook een strakke éénrichtingdeur aangebracht te worden. Geen chip? Niet uitstappen. Geen openhouden voor aso's

  reageer
 • grondstof

   

  De waarheid zal ergens in het midden liggen, 2 kijven, 2 schuld toch? De familie weet het zo te draaien dat zij onschuldig is en de chauffeur de zwarte piet is. De familie was er niet bij en is gewoon partijdig.

  reageer
 • Bor

   

  Kijken of de familie boos wordt nu jij de chauffeur zwarte piet hebt genoemd.

 • Christy

   

  In wat voor land woon ik dat mensen hier het opnemen voor een buschauffeur die een klant slaat. Sinds wanneer is dat normaal. Hoe vervelend of aso een klant ook is je mag nooit geweld gebruiken. Heel goed dat die chauffeur ontslagen is.

  reageer
 • Rita

   

  Reis eens een paar dagen, avonden, nachten met Almeerse buschauffeurs mee. Dan begrijp je misschien hoe dingen hier in Almere kunnen escaleren. Je wilt niet weten wat hier voor gajes woont, wat voor aso's. En het enige waarmee Connexxion zijn werknemers "ondersteunt" is ontslag op staande voet en de chauffeur nog een trap nageeft dus. Ik ken hem niet, maar heb werkelijk medelijden met de man. Zou goed zijn om zijn visie, desnoods via Connexxion, eens te horen.

 • .\/\/.

   

  Volgens mij begon de vrouw en sloeg de chauffeur terug. Helaas kijken mensen alleen naar het eindresultaat. De familie lijkt me meestal niet geloofwaardig vlak na zo'n incident. Ze mogen zich schamen nu zo hoog van de toren te blazen met zo'n asociaal familielid. Die muts had zich moeten gedragen. Natuurlijk is slaan geen beste reactie, maar soms wel begrijpelijk.

 • Barbara

   

  In wat voor land vraag jij je af. Je leeft in een land waar vrijheid blijheid slechts gereduceerd is tot een woordje. In de praktijk leeft ieder zo langzamerhand voor zichzelf en ziet de ander nauwelijks meer staan. Goed voorbeeld is zichtbaar in het reizen met openbaar vervoer.Tja, en als je dan in dat grenzeloze bestaan op zeker moment je recht ergens om wil halen moet je niet piepen als je daarbij een klap oploopt voordat de rechter ook nog iets kan gaan zeggen.

 • Rita

   

  Je zal maar zo'n dochter hebben die zich zo verschrikkelijk hufterig gedraagt en dus vroeg of laat dit soort reacties uitlokt, al praat ik het gedrag van de buschauffeur zeker niet goed. Maar ga er maar aanstaan, elke dag, avond en nacht. Hoe houd je zo nog plezier in je werk en hoelang hebben de frustraties zich bij bijvoorbeeld deze chauffeur al opgebouwd? De kruik gaat zolang te water... Het is nog maar de vraag hoe en of Connexxion zich wel voldoende bewust is van al het asociale pleb waarmee hun chauffeurs dagelijks worden geconfronteerd. En worden de chauffeurs daarin goed opgevangen, begeleid? Waarom wordt daar niet over bericht? En wat wordt deze vrouw makkelijk in de slachtofferrol gezet, met dank aan de media. Ik mis hoor en wederhoor, ook een medische onderbouwing. Hersenschudding? Wie zegt dat? De familie? Ook mis ik enige solidariteit van de collega-buschauffeurs. Morgen zijn zij misschien zelf de klos. Maar misschien komt het nog.

  reageer
 • Pleegzuster B

   

  Volgens de beschrijving was er geen familie van de veroorzaker aanwezig bij het incident. De verklaring van familie doet er niet toe. Ook hebben die vrijwel zeker geen medische opleiding of zijn ze dan vrij om over een patiënt te verklaren. Al met al een bogus verhaal.

  reageer
 • Verbaasd

   

  verbaasd lees ik veel reactie die geweld goed keuren. Je dochter zal maar in elkaar worden getrapt door een overspannen chauffeur. In zo'n samenleving wil je niet verkeren.

  reageer
 • Bromsnor

   

  Als u dochter ruzie maakt en mensen aanvalt kan zij op alles rekenen. Net als hier. Soms pikken mensen het niet.

 • Ruud

   

  Broodje aap. De tokkie probeert hier een slaatje uit te slaan. Eerst lekker provoceren en dan gaan huilen, dit soort volk weet exact dat de chauffeur met zijn handen gebonden zijn en niets kan doen. Er is niet geschopt, mevrouw goot het drinken over de chauffeur heen, chauffeur heeft een duw gegeven waarop mevrouw begon te kreisen. Dit soort tokkie inwoners maken het land stuk.

  reageer
 • RR

   

  Buschauffeurs worden bespuugd, geslagen, bespot en beledigd. Bij iedere passagier vraagt een gedupeerde chauffeur zich af hoe de volgende klant zich gedraagd,mwant de norm van respect is naar beneden bijgesteld. De vrouw in kwestie weet dat eten in een openbaar vervoersmiddel niet is toegestaan, zo schat de chauffeur het ook in. De grote bek, gescheld en verwensingen doen hem de das om, de druppel loopt over en hij gaat ver buiten zijn boekje. Ik schat in dat de organisatie hier iets heeft laten liggen, want de emmer is ergens door gevuld. De vrouw reageert onderhand net zo, na ontslag verwenst ze hem ook een straf. Dat is ook natrappen, ik verwacht dat de man met dit ontslag als nog is vrijgezet van de frustratie die hem parte speelde, de vrouw wens ik beterschap, ook in haar gedrag.

  reageer
 • .\/\/.

   

  De familie van deze vrouw is schaamteloos. Ik hoop dat de chauffeur weer wordt aangenomen of dat een andere werkgever hem een baan aanbiedt.

  reageer
 • Eind goed al goed

   

  Ach... Over 100 jaar zijn we er niet meer en is dig nieuws allang historie.

  reageer
 • RM

   

  Ik neem aan dat er gewoon video beelden zijn. Als er een overval plaatsvind staat de volgende dag hier de video op omroep flevoland. Het is nu een beetje wellus-nietus. Misschien pas weer verslag doen van dit incident als er echt feiten zijn en deze ook gecontroleerd zijn. Anders maar geen verder verslag hiervan doen.

  reageer
 • Marinka

   

  Nou gelukkig toch drie mensen die geweld door een werknemer tegen een klant veroordelen. Er is nog hoop. Ik ben opgevoed dat vrouwen slaan niet kan. Al wapen ik mijzelf met Krav Maga omdat vrouwen slaan heel gewoon is geworden. Een werknemer in functie heeft een voorbeeld functie. En de macht aangifte te doen ipv eigen rechter te spelen. De alarmknop in de bus was een optie. Geweld gebruiken is zwak, dan ben je niet geschikt voor dit vak of als man.

  reageer
 • Quabman Quick

   

  Ach, wat zielig. Toch ga ik er van uit dat deze persoon een verbod krijgt om nog gebruik te maken van alle vormen van openbaar vervoer. Als we dat doen met alle asocialen die het openbaar vervoer misbruiken, dan moet het vanzelf beter gaan met het openbaar vervoer.

  reageer
 • Carry

   

  Waar is de dokters verklaring. Want dit soort mensen geloof ik echt niet op hun woord. En als je drinken over de chauffeur gooit moet je niet verbaasd zijn dat je daar een reactie op krijgt. Kom op collega chauffeurs kom op voor jullie collega. Jullie kunnen de volgende zijn! En Connexxion staat niet bepaald bekend als bedrijf dat voor hun werknemers opkomt. Kijk maar eens naar de reactie met het stenen gooien. Deden ze ook weinig aan.

  reageer
 • Stel ik ben afhankelijk van openbaar vervoer en ga naar de markt. Ik neem voor mijn gezin thuis een portie kibbeling mee. Het zit afgesloten in een zakje en tasje, ik eet het niet op. Mag dat dan niet? Ik begrijp dat je niet mag eten in de bus, maar in het bovenstaande geval neem ik het eten als boodschap mee, net zoals ik een zakzak bananen had mee kunnen nemen. Ik vind ontslag op staande voet geheel terecht. Een klap geven uit frustratie kan, maar daarna tegen het hoofd schoppen als ze al ligt is gewoon mishandeling. Wanneer uit onderzoek blijkt dat mevrouw geprovoceerd heeft, is wat mij betreft een busverbod een passende straf.

  reageer
 • Ikke

   

  Beste F ik denk dat deze dame niet zo netjes gaat kibbeling mee had. Ze kwam drinkend en eten de bus in las ik.

 • Jan

   

  Eerst de camera beelden bekijken voordat er een oordeel geveld kan worden

  reageer
 • Ikke

   

  Idd waar zijn de camerabeelden?ik geloof er geen snars van deze dame is erg slim en probeert er een slaatje uit te slaan.

 • Chantal

   

  Deze mededeling van een ¨familielid¨ roept bij mij een heel naar gevoel op want was zij erbij dan?? volgens de berichtgeving echt niet!! Vind wel dat omroep Flevoland het beeld niet eerlijk in de media brengt en zo een ¨hetze¨ creeert¨ Wie weet hoe het precies zit?? alleen de chauffeur en de vrouw!!! Denk ook dat collega´s niet precies weten hoe het zit want anders hadden zij voor hun collega echt wel in de bres gesprongen want ¨onrecht¨ pikt niemand!! Iedereen doet geheimzinnig!!

  reageer
 • ron

   

  Je hebt vele gradaties in fout fouter foutst maar tegen een gezicht schoppen .... dan ben je 100 stappen te ver gegaan.... dan ben je blijkbaar niet in staat met agressie om te gaan en ben je geen enkele baan waard waar je regelmatig met agressie van doen hebt. Op non actief of ontslag is dan de enige mogelijk ad hoc reactie die gepast is. Of non actief dan slimmer of beter is betwijfel ik. Je zal dan toch altijd als die agressieveling worden gezien door je collegas. Op lange termijn niet DE oplossing.

  reageer
 • Frank

   

  Nogal hoog Georgië Shore (MTV) gehalte volgens mij. Maar ja.. Je handen hou je thuis en regels hoor je te respecteren. Moment dat de chauffeur z'n emmer overliep verloor hij zijn baan met alle gevolgen van dien. Moment dat de vrouw begon te schreeuwen verloor ze het respect en nu zit ze zich thuis te verkneukelen en is ze slachtoffer met n hersenschudding. Had gewoon gedaan wat de man vroeg. Gesloten verpakking houd je op ze kop en laat je zien kijk chauffeur is dicht blijft dicht. Maar een scène maken van welke kant dan ook is gewoon tokkie Vind het een enorm vaag eenzijdig verhaal. Jammer van de camera beelden? Toen ik nog met openbaar vervoer reisde had men respect voor de chauffeur/machinist. Toch dom ook.. Die man brengt je thuis 😂

  reageer
 • Wit

   

  Het is nu wel allemaal een bijgeraapt zootje geworden. Wat een frustraties leeft er in Almere.

  reageer
 • Tim

   

  Dit eenzijdige bericht legt de weinig journalistieke kwaliteiten van omroep Flevoland weer feilloos bloot. Schaam je, omroep Flevoland en pas het journalistieke begrip hoor en wederhoor toe.

  reageer
 • Peter

   

  Het is al jaren bekend dat omroep Flevoland negatieve berichtgevingen over Almere schrijft. Hoor en wederhoor kennen ze daar niet en bij voorbaat word de veroorzaker cq dader geplaatst in een slachtoffer rol. Dagelijks hebben de medewerkers in het openbaar vervoer te maken met geweld en agressie, en ik wil het niet goed praten, maar eens is de emmer vol. Op dit punt zou omroep Flevoland eens goed onderzoek moeten doen voordat ze klakkeloos verklaringen van een partij publiceren.

 • reiziger

   

  Eerst het bloed onder de nagels wegzuigen en dan huilie huilie.... Een corrigerende tik had de chauffeur natuurlijk niet moeten geven, maar ik begrijp hem wel. Tip voor de redactie van Omroep Flevoland: naar aanleiding van dit forum nog een nieuw berichtje 'chauffeur massaal gesteund door inwoners Flevoland!'

  reageer
 • Gert

   

  Er zit toch een camera in de bus ?

  reageer
 • Coen

   

  ontslag op staande voet is een zware maatregel. Wel een die teruggedraaid kan worden. Het zou verstandiger zijn geweest om de Chaufeur eerst op non actief te zetten. Vervolgens een goed onderzoek. Dan krijg je een onderbouwd besluit.

  reageer
 • just me

   

  Wie zijn billen brand moet op de blaren zitten. beetje jammer hoe de vrouw in een slachtoffer rol wordt gezet

  reageer
 • vladimir

   

  De hele rit de tijd gehad om na te denken over je eigen aandeel en je dan toch nog laten verleiden tot een bijdehante reactie !

  reageer
 • Johan

   

  Gerechtigheid dat die chauffeuris ontslagen hij behoort gastheer te zijn en geen uitsmijter

  reageer
 • Verbaasd

   

  Oke, niemand mag een ander schoppen of slaan. Maar gisteren was het verhaal nog dat het drinken "over de chauffeur werd heen gegoten", nu geeft ze aan dat het om "afgesloten verpakkingen" ging. Hoe kan het drinken dan bij een worsteling "over hem heen vallen". Vaag verhaal! En bij afgesloten verpakking zal de chauffeur haar echt niet aanspreken. Hopelijk melden zich er getuigen die het voorval goed gezien hebben zodat we geen welles/nietes krijgen.

  reageer
 • Havenaar

   

  Ik weet niet wat er gebeurd is, maar ik heb zelf ook meegemaakt dat jongens werden aangesproken op een zeer onaangename manier, omdat ze drinken bij zich hadden in gesloten verpakking. Die jongens reageerden nauwelijks, deden normaler dan de buschauffeur in kwestie en daardoor escaleerde het niet... Dus niet te snel conclusies trekken ..

 • Hans

   

  Als we ons gewoon allemaal aan de regels houden is er niets aan de hand. En doe je dat niet moet dat aangepakt worden, net als met kinderen opvoeden geef je een vinger nemen ze je hele hand.

  reageer
 • Ik

   

  Gister was er iemand die het had meegemaakt ... Familie dikt t alleen maar aan... Dus die zou ik niet geloven ! Sensatie zoeken kennen we allemaal! Ik geloof de chauffeur t volk van Almere wordt steeds asocialer maakt niet uit welke kleur ras of leeftijd , ik sta in een winkel daar en wat je daar allemaal mee maakt , soms sta ik met m'n oren te klapperen en geloof me ik ben aardig wat gewend. Leeftijd kleur of wat dan ook t maakt niks uit in Almere kan t ! Zoooo blij dat ik om 6 uur met gierende banden naar huis kan

  reageer
 • Steven Stedenwijker

   

  De familie is helemaal geen partij. Sinds wanneer hangt de strafoplegging af van het goedvinden van buitenstaanders?

  reageer
 • Desiree

   

  De bussen hebben toch videoregistratie? Dan is het allemaal zo duidelijk. De man kan helemaal niet ontslagen worden op verklaring van derden.45

  reageer
 • Buren

   

  Nou ik kan wel vertellen dat die hersenschudding niet waar is. Mevrouw loopt gewoon rond en heb van haar gehoord dat ze probeert de chauffeur zoveel mogelijk aan te pakken. Het eten was van en voor haarzelf. Drinken was niet verpakt en uit wraak over de chauffeur heengegoten zei ze. Toen hij boos werd schold ze hem uit waarna hij haar een tikje gaf. Schoppen is al helemaal niet gebeurd. Ze krijste als een malle om niks maar dat doe ze altijd. Ik hoop dat ze gauw verhuist.

  reageer
 • Bromsnor

   

  Eerst maar een doktersverklaring. En verklaringen van familie hebben geen enkele waarde.

  reageer
 • Tasja

   

  Dader een hersenschudding slachtoffer zijn inkomen kwijt... wat een land leven wij....chauffeur sterkte...

  reageer
 • John

   

  Het feit dat het verhaal nu weer anders is, zegt genoeg. Ze liegt alles bij elkaar. De chauffeur heeft juist gehandeld. Hij moet gewoon terug op de bus.

  reageer
 • Jiohn

   

  Als de vrouw enig fatsoen zou hebben zou ze excuses aanbieden voor haar gedrag. Chauffeur ook en dan is het klaar. Maar waarschijnlijk zal mevrouw vinden dat ze niets verkeerd heeft gedaan. Iemand aanspreken doe je toch niet en dan mag mevrouw lekker haar gang gaan. En vervolgens klagen als buschauffeurs niet meer willen rijden met dit soort mensen. Respect koop je niet met een buskaartje maar heb je of niet. In dit geval had mevrouw het niet en kan zij lekker verder gaan om de maatschappij te verzieken.

  reageer
 • jo jo

   

  Gewoon niet eten en drinken in de bus, zo moeilijk is dat toch niet? De vrouw zal vast geen heilig boontje zijn..

  reageer
 • Brinkman

   

  Lekkere eenzijdige verhaal .

  reageer
 • Ric

   

  Tuurlijk de chauffeur mag niets. Is zo aardig om te zeggen dat ze geen eten of drinken mee mag nemen in de bus staat duidelijk in het reglement vervoer maar mevrouw is stront eigenwijs. En dan reageert de chauffeur zo na uitgescholden te worden. Kan hem best begrijpen. Geef hem dan een waarschuwing maar ontslag vindt ik erg ver gaan.

  reageer
 • Den

   

  Het wordt steeds leuker met deze reaguurders... Het goedkeuren dat iemand iemand anders een hersenschudding schopt omdat er eten wordt meegenomen in de bus en tegen de regels is. Volgende stap: een leraar heeft een conflict met een leerling en de leraar tugt de leerling af: had de leerling maar niet moeten doen. Politie ziet dat iemand door rood gaat: knuppel erover. Zwart rijden? Ben breken, had je maar een kaartje moeten kopen... Gaat lekker Almere.

  reageer
 • Buitenstaander

   

  M.a.w regels afschaffen???? Droom lekker verder......geitenwollensokkencultuur.

 • Trudie

   

  Waren de hersenen van deze vrouw zo mogelijk al niet voor dit voorval geschiedde door het een of ander opgeschud geraakt?

  reageer
 • kees d.

   

  Het zou Omroep Flevoland sieren dit verhaal te schrappen en het verhaal van vrijdag aan te houden.

  reageer
 • Jos

   

  Deze dame? Heeft blijkbaar geen opvoeding gehad.dat betekent niet dat deze buschauffeur zo had moeten handelen maar ik kan mij daar wat bij voorstellen. Ik vind dan ook dat ontslag voor deze buschauffeur een te hoge straf is .

  reageer
 • Gerrit56

   

  Het zou in deze Omroep Flevoland sieren als zij niet zo eenzijdig berichtgeving zouden geven. Klinkt wel erg naar Telegraaf-nieuwsgaring. Hoor-en-wederhoor zou deze journalistiek sieren.

  reageer
 • Dinic

   

  Ben het volledig met je eens!!! Eenzijdig verhaal ten gunste van de ozo zielige dame pffff nu eens het verhaal van de chauffeur.

 • Adri

   

  Haha tis toch wat! Iedereen mag een chauffeur slaan maar andersom niet. Wat een volk joh wat een volk. Waar gaat dit heen

  reageer
 • Bas

   

  Als het een Buitenlandse Chauffeur zou zijn en een blanke slachtoffer zou de hel losbreken. Stelletje racisten hier.

  reageer
 • Dik Zaan

   

  DWat een stromanverhaaltje. Dit speelt helemaal niet en is ook nog zeer onaannemelijk

 • Henkjan

   

  Volgens mij ben jij de enige die een link legt met ras tot nu toe. Een asociaal is vooralsnog geen ras hoor.

 • adriaan

   

  Het lijkt erop dat bas de racisme-kaart wil spelen......tss tss tss niet zo netjes bas!

 • Almere4ever

   

  wat een verdraaiing van de feiten ik was er bij maar het ging toch echt anders dan het familielid omschrijft.

  reageer
 • zomaar

   

  Zou je neer willen zetten wat er echt gebeurd is dan of leg een verklaring af.

 • Hans49

   

  Volgens mij kan je alleen een hersenschudding oplopen als je die ook hebt. Kijkend naar het gedrag van die mevrouw heb ik zo mijn twijfels. Chauffeur: prima werk, ik hoop dat uw werkgever alsnog achter u gaat staan.

  reageer
 • Jan

   

  ++ helemaal mee eens, vooral de eerste zin.

 • Bas

   

  Wat een racisten hier zeg.

  reageer
 • Jan

   

  Huh? Waar staat ook maar iets racistisch?

 • Henkjan

   

  Ze kan natuurlijk roepen dat ze een hersenschudding heeft, maar is dat ook zo? Dit soort types staan er om bekend dat ze alles nogal schromelijk kunnen overdrijven. In berichtgeving van andere media geven getuigen toch een heel ander beeld dan wat nu wordt geschetst door dit familielid. Het wordt tijd dat dit soort onaangepasten eens leren wat respect voor anderen te hebben.

  reageer
 • Wil Mulder

   

  Ik vind dat ze alle 2 schuldig zijn,dus de chaffeurs hebben al zoveel narigheid gehad,dus ik vind dat hij zijn baan terug moet krijgen, Die vrouw gaat ook niet vrij uit!!!!!!!

  reageer
 • Jos Parlevliet

   

  Volgens de familie van het slachtoffer was het voedsel verpakt. Als ik zo het hele verhaal leest, dan vind ik dat beide partijen helemaal fout bezig zijn geweest!

  reageer
 • Job

   

  Als het voedsel verpakt was, hoe kan het drinken dan over de chauffeur 'heen vallen'?!

 • Unweit

   

  Vraag me af of dit familielid ook bij het incident zelf aanwezig is geweest en inderdaad de slachtofferrol ligt er duimendik bovenop nu ik helemaal niets lees over enig inzicht aan de kant van slachtoffer omtrent haar eigen gedrag. Echter daarnaast vind ik wel dat ontslag een passende reactie is van de werkgever en dat het slachtoffer vrij moet staan om een aanklacht in te dienen tegen deze ex-chauffeur. Hopelijk komen dan ook getuigen aan bod met hun verhaal.

  reageer
 • henk

   

  Nou nou wat een reacties. Mag ik jullie er op wijzen dat je ook al ben je chauffeur je eigen niet hoeft te laten vernederen kom op zeg. Ik heb zelf een bloedhekel aan die chauffeurs hier maar geef hem wel gelijk. Altijd gezeik in Almere en de bus dat ligt zeker ook aan de houding van deze chauffeurs. Is er dan niemand die denkt hé misschien provoceert xe wel tot je niet anders kan want mevrouw denkt toch hij slaat me niet. Al met al kan je er van alles over zeggen en denken maar het is zeker ook het moment waarop allebei beter hadden moeten weten

  reageer
 • Gatso

   

  Wat ik vreemd vind is dat er geen reactie komt van zijn collega's. Zou de beste man op non-actief gezet zijn en (nog) niet ontslagen? Meestal gooien de collega's na een akkefietje het werk voor een x-aantal uren neer.

  reageer
 • Coco

   

  Hier is sprake van een maatschappelijk probleem. De volgende chauffeur kunnen ze dus ook gewoon weer de grond instampen. Letterlijk of figuurlijk. Ik zou ook graag het verhaal van de chauffeur en andere getuigen lezen. Er wordt hier in dit land al vaak genoeg de verkeerde partij in bescherming genomen. Dit Zaakje stinkt mij teveel.

  reageer
 • Buitenstaander

   

  Hoe groot is de chauffeur als een beker OVER hem heen VALT?????? Vreemd verhaal........

  reageer
 • Martinn

   

  Het is aan de rechter om hem te straffen. Onbegrijpelijk dat connexxion hem niet tijdelijk schoorst en het gesprek aangaat waarom hij zo gereageerd heeft. Werkdruk/problemen thuis/eerdere agressie wie zal het zeggen. Onbegrijpelijk dat de collega chauffeurs gewoon doorrijden en dit pikken.

  reageer
 • Maartje

   

  Ik geloof niets van de verhalen van deze compensatie dames

  reageer
 • Vinnie

   

  Het word weer lekker uit z'n verband getrokken in de media. Had de vrouw gewoon de regels van de bus na geleefd was dit helemaal niet gebeurd. Mensen hebben tegenwoordig helemaal geen respect meer voor de chauffeur. Meer normen en waarden daar komen we veel verder mee.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Dals je je niet gedraagt in de bus is het normaal dat de chauffeur je een hersenschudding schopt?

 • Ik

   

  En dan ook nog graag het verhaal van de chauffeur of eventueel aanwezige getuigen.

  reageer
 • Moi

   

  eugen schuld dikke bult

  reageer
 • tja

   

  Tja als je door een heer getikt wordt, heb je een "heren"schudding. Maar het is eigen schuld dikke bult, als je gewoon negeert wat overal bekend wordt gemaakt en je er ook nog door een Heer op gewezen wordt, dat je geen eten en drinken mag nuttigen in de bus. Hoop dat deze vrouw beter leert nadenken en luisteren als ze graag van de diensten van anderen gebruik wil maken. Dan hou je je aan de regels, ook deze vrouw. Kortom hou je aan de afspraken en regels, luister naar iemand die je ervoor waarschuwt en ze had nergens last van gehad.

  reageer
 • Lies

   

  Het gedrag van de chauffeur is zeker niet goed te praten. Maar wanneer gaan sommige reizigers ook eens nadenken over hun gedrag? Er gelden toch bepaalde regels in de bus? houd je dan daar ook aan..en dan is er ook niets aan de hand.

  reageer
 • Karel

   

  Dit is weer een geheel andere versie als gister. Wie moeten we nu geloven?

  reageer
 • Mark, Dronten

   

  De buschauffeur natuurlijk. Die vrouw luisterde toch niet en deed geen enkele moeite om netjes te doen tegen de chauffeur.

 • Jan

   

  Geen medelijden met mevrouw moet ze zich maar aan de regels houden. Staat bij binnenkomst in de bus.

  reageer
 • Pzaal

   

  Mee eens.

 • Uhm...

   

  Slachtoffer???? Ik zou haar eerder Aanstichter noemen.

  reageer
 • aaron

   

  Tja had ze maar moeten luisteren niet dat ik geweld toe juich maar ala ze had geluisterd was dit ook niet gebeurd

  reageer
 • Jeroen

   

  Het zou pas goed zijn als die vrouw een OV verbod krijgt en de bus chauffeur zijn baan weer terug krijgt. Verbaasd me ook heel erg dat er geen solidariteit is bij de Almeerse bus chauffeurs en dat ze het werk hebben neergelegd. Schandalig hoe Connexion hier in reageert, zal blij zijn als ze het vervoer in Almere niet meer mogen doen.

  reageer
 • Chauffeur

   

  Denk dat bijna alle chauffeurs hopen dat connexxion oprot

 • Havenaar

   

  Dus jij vindt het okee als een buschauffeur een klant tegen het hoofd schopt? Reageer je ook zo als een leraar dat doet bij een leerling die dit soort dingen doet ( want niet alleen buschauffeurs hebben met zulk gedrag te maken) ? Agressie in de hand kunnen houden is bij sommige beroepen een must.... Dat meisje zal zeker iets gedaan hebben wat niet kan, de chauffeur kan aangifte doen, maar zijn reactie is niet te tolereren.

 • Havenaar

   

  Helemaal mee eens. De buschauffeurs zijn regelmatig slachtoffer van geweld en intimidatie dus had ik wat meer solidariteit verwacht van collega's. Ik zeg, staken!!!!!

 • Bob

   

  Dit is wel weer geen gevalletje verhaal van een kant.ben het er mee eens dat er geen fysiek geweld mag worden gebruikt.maar hier word eigelijk verteld dat de vrouw niks heeft gedaan? Ze zal vast wat woorden in de mond hebben genomen

  reageer
 • Peter

   

  Ach. En nu gaat mevrouw in d'r slachtofferrol zitten. Walgelijk. Eerst zelf ruzie maken en daarna janken als je klappen krijgt.

  reageer
 • ikke

   

  Precies ! Mevrouw zal wel een heilige zijn. Sterkte ook voor de chauffeur die zal ook wel geschrokken zijn van zichzelf.

 • Aaaah

   

  Het familielid was erbij zo te lezen,of zou het verhaal iets verdraaid kunnen wezen door de hersenschudding. Hoe dan ook slechte zaak van de chauffeur maar vind het vreemd dat het slachtoffer ineens niets gedaan zou hebben, gelukkig hoef ik dit niet uit te pluizen. Ik ieder geval sterkte

  reageer
 • Jordi

   

  Als ze hersenen zou hebben gehad, zou ze niet in deze situatie terecht gekomen. Wie de bal kaatst.

  reageer
 • reaguurder

   

  Dus zijn ontslag is geen straf genoeg? Chauffeur is hier 100% fout,ongeacht hoe hij geprovoceerd is,maar vind de opmerking van dit familielid wel erg wraakzuchtig.... De man is zijn nering kwijt,weet niet zo goed hoeveel meer straf je wil uitdelen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert