Ivory & Ivory neemt Acta-patiënten over

ALMERE
Tandartsorganisatie Ivory & Ivory in Almere neemt een groot deel van de patiënten over van tandartsopleiding ACTA, het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Dat centrum stopte deze zomer met de opleiding voor tandartsen in Almere, om zich te concentreren op de hoofdvestiging in Amsterdam.

De patiënten die bij ACTA door de studenten werden behandeld, mogen meeverhuizen naar Amsterdam. Als ze liever een tandarts in Almere willen, kunnen ze terecht bij één van de vijf vestigingen van Ivory & Ivory of bij een andere Almeerse tandarts. Op dit moment is nog niet precies bekend hoeveel mensen overstappen naar Ivory & Ivory. Volgens een woordvoerder worden dat er enkele honderden.

Het gebouw van ACTA in Almere, de Aardbei, wordt deze maand leeggehaald. De stoelen en andere spullen worden geveild. Per 1 september zetten de studenten hun opleiding voort in Amsterdam.

reacties (1)

 • peteratea

   

  Hebben zij het klantenbestand gekocht of gekregen? Het is ook wel stellig van OF hier te vermelden dat al die klanten naar Ivory & Ivory 'moeten'. Het lijkt mij correcter als de oud patiënten van Acta een lijstje met alle tandartsen in Almere krijgen toegestuurd. Gek dus ook dat OF hier reklame maakt voor slechts één tandarts.

  reageer
 • frits

   

  ze moeten niets , mogen naar een andere tandarts in almere nou veel sterkte er mee , hier werken veel tandartsen die alleen maar aan zakkenvullen denken en slechte mond zorg leveren is vorige week al weer eens bewezen , dus naar een tandarts in amsterdam en nu goed geregeld .

 • Rauhfaser

   

  Ik zie het woord 'moeten' nergens staan.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert