Verklaring vrouw: 'ik sprong zelf van balkon'

ALMERE
De vrouw die vorige maand zwaargewond raakte na een val van een balkon op het Stadhuisplein in Almere, is zelf gesprongen.

Volgens het Openbaar Ministerie heeft de vrouw verklaard dat ze niet is geduwd. Het slachtoffer kon vanwege haar toestand pas kortgeleden worden ondervraagd over de val. 

Na het incident werd een Almeerder aangehouden die bij de vrouw in de woning was. Hij werd verdacht van poging tot doodslag. Hij wordt volgens het OM niet langer verdacht van betrokkenheid bij haar val. 

reacties (4)

 • Henk

   

  He hoe kan dat nou. NA het eerste bericht hier waren er tientallen experts die commentaar gaven over wat er gebeurd was? Zouden al die wannabe experts nu dan ongelijk hebben? Hoe kan dat nou? Of zouden die zogenaamde experts die hier altijd als eerste reageren en de grootste meningen hebben in de basis altijd ongelijk hebben..........

  reageer
 • Steven Stedenwijker

   

  U bent wat van de goedgelovige kant? Mevrouw verklaart iets onaannemelijks en dat is dan ook gelijk wat het is.

 • jo jo

   

  Ik ben er niet bij geweest maar een raar verhaal is het wel.

  reageer
 • Tom

   

  Weer een vrouw die zo mafkees in bescherming neemt. '' hij verandert wel , hij zal nu wel echt geschrokken zijn'' Wakker worden meid. Je sprong niet zelf zelf die gast niet in bescherming maar bescherming je eigen toekomst. Volgende keer is het misschien mis en dan kan je het door zo mafkees misschien niet eens neer navertellen

  reageer
 • Sander

   

  Yeah right....

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert