'Mannen van staal' doneren voor Fleur

EMMELOORD
Een groep van twaalf ondernemers in Noordoostpolder draagt 1.200 euro bij aan een nieuwe sportrolstoel voor de 9-jarige Fleur.

Fleur is meervoudig gehandicapt en doet samen met haar vader mee aan triatlons. Bij het hardlopen zit Fleur in een soort buggy die haar vader duwt, maar die is niet stevig genoeg.  

De twaalf ondernemers, die zichzelf de 'mannen van staal' noemen vanwege de branche waarin zij allen werkzaam zijn, hebben het voornemen om een paar keer per jaar een goed doel te steunen. Toen zij hoorden over de inzamelingsactie voor Fleur, besloten de mannen van staal unaniem om geld te doneren. 

 In totaal is er 4.000 euro nodig voor de sportrolstoel.  

reacties (3)

 • Aj Willems

   

  Hoeveel is er nog nodig?

  reageer
 • Pimpernel

   

  Kijk er is nog enig mededogen in onze harten, de mensheid is nog niet verloren nadat alle vangnetten meedogenloos door de vijand zijn vernietigd gloort er hoop uiteindelijk stammen velen van ons af van de Geuzen. @ -drontense- vergeet dat maar

  reageer
 • drontense

   

  De gemeente heeft een zorgplicht,een speciale rolstoel voor activiteiten buiten dagelijks gebruik zou dan ook noodzakelijk zijn in het geval van Fleur. Haar vader is actief met het hardlopen en geeft fleur de kans om deel te nemen aan deze activiteit. Daar wel passief maar door meer mensen te ontmoeten en veel van de omgeving te zien wordt haar leven veel vrolijker dan ze nu al uitstraalt. Dus gemeenteraad van NOP, maak het mogelijk dat fleur deze sport rolstoel krijgt.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert