Vakantiebijbelschool op Urk van start

URK
Samen zingen, luisteren naar verhalen uit de Bijbel en knutselen. Dat kan deze hele week tijdens de vakantiebijbelschool op Urk.

Van maandag tot en met vrijdag zijn kinderen in de leeftijd van zes tot en met twaalf jaar elke ochtend welkom in de Ichthuskerk.

De protestantse vakantiebijbelschool wordt dit jaar voor de 45e keer gehouden. Het thema is: 'Aan tafel… ook jij bent uitgenodigd!'. In verschillende toneelstukken wordt de kinderen het belang van samenzijn en samen eten bijgebracht.

reacties (5)

 • Jannine

   

  Het is van tien tot twaalf uur, twee uurtjes dus. De rest van de dag genoeg tijd om heerlijk buiten te spelen toch!

  reageer
 • Sjors

   

  Geweldig dat dit voor kinderen word gedaan. Hier zie je nog kinderen knutselen . En krijgen ze ook nog bijbel onderwijs. Ipv met een telefoon achter pokémons aan te jagen. Wat je alleen maar gekker maakt ipv wijzer. Dus kinderen morgen gewoon weer naar de V B S gaan . Met dank aan de leiding top

  reageer
 • Geraldine

   

  Dat doen ze ook hoor,buiten spelen...heel veel zelfs hier op Urk..de vakantiebijbelschool is alleen smorgens,ik heb dit in mijn jeugd ook gedaan en ik vond het geweldig..de mooie liederen die werden gezongen met z'n allen en daarna knutselen met z'n allen..en nu doen mijn kinderen het ook..en ze hoeven niet,maar ze vragen zelf of ze heen mogen...

  reageer
 • Knielus

   

  Wat is er dan mis mee? Ze kunnen toch ook nog buiten spelen..

  reageer
 • Ger

   

  Hebben die kinderen nog niet genoeg bijbelkennis dan?? Buiten spelen is veel gezonder.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert