Lift bejaardentehuis alweer weken kapot

URK
Een lift in bejaardentehuis Ankerlicht op Urk is al weken kapot. Dat betekent dat de bewoners op de hoogste etages hun appartement alleen met de trap kunnen bereiken. Een andere lift in het complex gaat enkel tot de tweede etage.    

Volgens Johan Oosterhoff van woonstichting Patrimonium wordt de lift woensdag gemaakt. Die dag komen de onderdelen binnen en gaat de monteur direct de lift repareren. De afgelopen weken zouden de bewoners wel geholpen zijn om met de trap naar de tweede verdieping te kunnen om vanaf daar de lift naar beneden te nemen.  

Drie jaar geleden was het ook al raak met een lift. Toen deed een andere lift in het gebouw het weken niet.

reacties (4)

 • Marvin

   

  Jammer dat op de 2e foto het idee gewekt wordt dat het een probleem van de onderhoudsfirma is, de eigenaar heeft gekozen voor deze goedkope vorm van liftonderhoud en moet z'n verantwoordelijkheid nemen als de lift door slijtage buiten dienst is

  reageer
 • Jantje

   

  Mijn moeder heeft daar gewoond, en het is geen bejaardentehuis, maar gewone appartementen met eventuele zorg. Ik vond het afschuwelijk wonen daar.....Hekken, glazen wanden, overal pasjes invoeren, camera's.....een penitentiaire inrichting zou er jaloers op zijn !!!!

  reageer
 • Rogier de Groot

   

  Inderdaad slechte bedrijfsvoering. Vooral omdat dit een complex waarin ouderen wonen. Waarom geen 24-uurs contract. In dat geval wordt een lift doorgaans meteen en binnen enkele uren \ dag herstelt en \ of er een noodvoorziening geplaatst.

  reageer
 • .\/\/.

   

  "Waarom geen 24-uurs contract." - te zuinig waarschijnlijk.

 • Dhr. h.o. opverloren

   

  Triest dat de mensen daar een week moeten wachten op onderdelen. Slechte bedrijfsvoering.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert