Bibliotheek open op koopzondagen

LELYSTAD
De Flevomeer Bibliotheek in Lelystad gaat open op koopzondagen. Volgens de bibliotheek hebben vaste klanten aangegeven op die dag naar de bibliotheek te willen.

Ook zegt de Flevomeer Bibliotheek de winkeliers te willen helpen op zondag meer mensen naar het centrum te krijgen. Vorig jaar heeft de bibliotheek nog gesneden in de openingstijden vanwege bezuinigingen.

Volgens een woordvoerder is de opening op zondag een proef. Komende zondag gaat de bibliotheek voor het eerst open. 

reacties (6)

 • Tim

   

  Wat mij verbaasd is dat die bieb elke dag pas om 11 uur open is en op maandag gesloten... We zijn toch geen dorp??

  reageer
 • Barbara

   

  Vinden de biebjuffen dat ook een goed idee?

  reageer
 • ronald

   

  Dus dit moet meer kopers trekken een bibliotheek open en de winkels blijven dicht let op me woorden dit is weer een idee wat het weer niet gaat halen

  reageer
 • Wolverine

   

  Open op koopzondag????lieve mensen het is toch een grote fiasco de koopzondagen hier.er loop geen hond de meeste winkels zijn dicht.het is gewoon triest hier.er straalt echt niks uit om nu te zeggen ha gezellig.kijk naar Almere is er altijd stervensdruk en de terassen zijn open hier zijn ze dicht.nee mensen het is niks en het wordt niks.

  reageer
 • BartvanderKolk

   

  Fijn! Hoe meer lezers (en leners) van echte boeken, hoe beter! Een e-boek is toch maar een armzalige vervanging van een echt, papieren boek met de nodige ezelsoren, sporen van 'eetlezen', en sporen van veelgelezen passages, vaak onderstreept of in de kantlijn gemarkeerd, soms kun je er zelfs de waarachtige emoties van een eerdere lezer in terugvinden... Heerlijk, een bibliotheek met de geur van papier en heeél veel boeken, en fijn om af en toe op de dag des heeren er de nodige inspiratie te vinden, ook in profane literatuur...

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Lies

   

  Goed plan!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert