Weinig ondernemers melden probleem digitaal

ALMERE
Slechts drie Almeerse ondernemers hebben een klacht doorgegeven op de site www.ikonderneemenhebeenprobleem.nl. Deze klachtensite voor ondernemers bestaat sinds april.

De meldingen gaan over vergunningen, openbare ruimte en bereikbaarheid. De gemeente riep de site in het leven om ondernemers op weg te helpen op het moment dat zij vastlopen binnen de gemeentelijke dienstverlening.

De gemeente is tevreden met de site. De kosten om de site in de lucht te houden zijn nihil, zegt de gemeente. De pagina is namelijk toegevoegd aan een bestaande website.

Noot van de redactie: In een eerdere versie van dit bericht stond dat de site al een jaar bestaat. 

reacties (4)

 • Frans

   

  De site bestaat sinds maart 2016, dus net vijf maanden. Niemand krijgt er subsidie voor.

  reageer
 • voluta

   

  Men heeft een probleem verzonnen welke er niet was, dat was dus lekker achterover leunen achter de PC met een x bedrag aan binnengehaalde subsidie op de bankrekening. Dat kan allemaal in Almere, gewoon stropdas voor rode sjaal om strak in het pak glimmende sleurbak onder de kont en gaan met die banaan.

  reageer
 • Frank

   

  Subsidie? Waar heb je het over. Het is een site van de gemeente zelf.

 • Ans

   

  Misschien us het invindbaar. Ik wist van het bestaan van de site, maar wist het internetadrs niet. Ik ben dus serieus 10 minuten aan het zoeken geweest voor ik het vond. Nergens op de website een link of verwijzing. Het is dat ik van het bestaan af wist, anders had ik het nooit te weten gekomen.

  reageer
 • Opheffen

   

  Met 3 klachten per jaar is deze site dus volstrekt overbodig. Want 3 klachten kunnen ook op een andere manier (bv telefonisch) in behandeling worden genomen. Of het idee was gebaseerd op niks, of de uitvoering lijkt nergens op. Een website (of pagina) voor 3 momenten per jaar is natuurlijk flauwekul. Het maken van de pagina zal meer tijd hebben gekost dan het oplossen van 10 klachten....

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert