Geld binnen voor sportrolstoel Fleur

EMMELOORD
De inzamelingsactie voor een sportrolstoel voor de 9-jarige Fleur uit Emmeloord is geslaagd. In een week tijd is de 4000 euro opgehaald die nodig is om de speciale rolstoel aan te schaffen.

Fleur is meervoudig gehandicapt en houdt van sport. Samen met haar vader doet ze mee aan triatlons. Bij het onderdeel lopen wordt ze voortgeduwd in een soort buggy, maar die biedt onvoldoende steun.

Toen de bekende triatleet Maryvonne van den Berg dat onlangs zag bij de triatlon op Urk, begon ze de inzamelingsactie. Er kwam onder meer 1200 euro binnen van een groep van twaalf ondernemers in Noordoostpolder.


reacties (2)

 • Dr.Jake

   

  Nou het geld is binnen. En nu zijn we hopelijk van dit soort gezeur af. Dit was is zo of zo al van begin aan nieuwswaardig geweest. Ik wil niet hopen dat dit na-apers het ook nog hier in het 'nieuws' halen resp. proberen. Dit is toch niet het "liefdadigsheidblad/-nieuws" (van het leger des heils of een andere collecteerclub. Op zorg wordt bezuiningd. "Get used to it!"

  reageer
 • Kaassie

   

  Ik snap je wel een beetje, maar achter deze inzameling zit meer. Ik had nog nooit van de lighthousesportsfoundation vernomen, blijkt dus dat er heel veel sporters zijn die een kind het gevoel geven ook aan sport mee te doen, indrukwekkend. Volgende week weer een item voor een goed doel, die we niet kennen, je hoeft niet bij elk doel te geven, maar soms kun je geraakt worden. En door de bezuinigingen, zullen dit soort organisaties niet (kunnen) adverteren. Dus heel fijn als OF een podium zal kunnen bieden aan deze organisaties.

 • Daniel

   

  Heerlijk, kijk haar eens genieten! Hoop dat dat gevoel nog heeeeeeeel lang blijft!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert