Gewonde bij woningoverval Walt Disneyplantsoen

ALMERE
Bij een woningoverval aan het Walt Disneyplantsoen in Almere is een 72-jarige vrouw gewond geraakt. Dat meldt de politie.

De overval gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag rond 05:00 uur. Het slachtoffer werd door de verdachten bedreigd en mishandeld toen zij op zoek waren naar buit. Het is nog niet bekend of de overvallers iets hebben meegenomen. De vrouw is later met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De twee mannelijke daders zijn nog nog niet gepakt. Bekend is dat ze vluchtten in de richting van de Bunuellaan. Er kan nog geen signalement van ze worden gegeven. De politie roept getuigen op zich te melden en doet forensisch onderzoek.

reacties (9)

 • Pieter

   

  Dit valt toch niet ook onder het "stoer doen" waar "de jeugd" bij monde van onze burgervader mee moet stoppen? Of mogen we dit wel eerlijk benoemen: zware criminaliteit die ook met zware middelen moet worden bestreden.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Een taakstraf is hier wel op zijn plaats

  reageer
 • .\/\/. (de èchte)

   

  Dat vind ik nou eens niet.

 • Ed Molenaar

   

  Het is volgens mij zelfs 3 jaar. Maar in praktijk ziet het slachtoffer de daders veel eerder en veel te vroeg weer op steaat lopen. Wil de overheid dat het systeem geaccepteerd blijft worden, dan dienen ze de straffen te respecteren. Voor je het weet krokg je eigen rechters en beulen...

  reageer
 • jan

   

  Nou die kunnen een werkstrafje tegemoed zien als ze al gepakt worden!!!!! Zelf eens zoiets meegemaakt in de familie echter door camerabeelden gepakt en niet door de politie kan ik je vertellen. Hoe laag kan je zinken maar ja slechte jeugd bla bla bla en hop.....

  reageer
 • Jeroen

   

  Lul nou niet zo slap, de straf voor een woningoverval is een celstraf van ong 1 jaar. De straffen in Nederland behoren tot de zwaarste van Europa, ken je feiten, voordat je gal begint te spugen.

 • Jojanneke

   

  Dat is toch ongelooflijk dat twee van die snotapen een oude dame overvallen en ook nog eens mishandelen. Wat een vieze lafbekken zijn het toch. En wat is hun buit, wat los geld en een gouden kettinkje? Nounou daar sla je een oude vrouw voor?? Ratten, ga werken voor je geld!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Rob

   

  Almere alweer voor de zoveelste keer negatief in het nieuws, stenengooiers, etnische ellende, overvallen enz. Enz. Het is werkelijk waar de getto van Flevoland aan het worden of is het al zover. De gemeentelijke politiek faalt hier werkelijk aan alle kanten. Deze stad trekt straks alleen nog maar mensen aan die je beslist niet als je buren wilt hebben. Je zal er s'avonds en s' nachts niet meer veilig over straat kunnen. Verschrikkelijk en ben blij dat ik daar m'n dure geld niet geïnvesteerd heb in een dure woning. Hoe heet die burgemeester daar ook alweer voor de Wind of zo, nou als ik hem was zou ik daar maar eens wat voorvarender te werk gaan en daar een no zero tolerance beleid gaan voeren en de politie aldaar speciale bevoegdheden gaan geven.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Met de meeste Almeerders is niks mis, Rob. Het is zo lekker makkelijk om op De Ander af te geven om jezelf over de ziel te aaien. En een politiestaat zoals je aanbeveelt werkt alleen maar averechts. Een fijne zondag nog, en blijf hier vooral uit de buurt.

 • Jos '56

   

  Wat een lafbekken :-((

  reageer
 • Dr. Jake

   

  Zeker signalement van de daders en daarom nog niet gepakt: Gemaskerd Als Micky,Minny,Donald & Oom Dagobert.

  reageer
 • almere

   

  omroep flevoland lezen jullie het bericht eens terug , het is niet in maar aan , en zijn er twee gewonden gevallen soms ?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert