Tolsma-Grisnich wil 'tweede Emmeloord' in Idaho

EMMELOORD
Machinefabrikant voor aardappelopslag Tolsma-Grisnich uit Emmeloord wil een grote vestiging openen in de Amerikaanse staat Idaho. Idaho staat ook wel bekend als 'de aardappelstaat' van Amerika. 

De bedoeling is om eind dit jaar van start te gaan in Idaho. Het hoofdkantoor van Tolsma-Grisnich staat in Emmeloord. Dat zal volgens CEO Pieter Wesseling ook de plek blijven waar alle kennis zit en waar de basis voor de machines wordt gelegd. In Idaho komt dan een montage- en serviceafdeling. Daar worden de onderdelen uit Emmeloord in elkaar gezet en zitten monteurs die defecte machines snel kunnen herstellen. 

Tolsma-Grisnich heeft ook een grote vestiging in Rusland, maar daar gaat het slecht vanwege de politieke en financiële situatie van het land. Door de verminderde omzet in Rusland is er nu meer capaciteit om in Amerika uit te breiden. Een wens die het bedrijf al langer had.
 

reacties (3)

 • Johan

   

  Het volgende fiasco is in de maak! Als de kwaliteit van hun diensten nou eens op het niveau van hun arrogantie komt dan zouden ze kans hebben. Tolsma heeft in Nederland en Oostblok de boel verkloot!

  reageer
 • Piet

   

  Rekeningen bij huis betalen komt eerst!

  reageer
 • wallander

   

  Ja, die Goos staat niet voor zijn babbel!

 • Japie

   

  Grote sprongen,lege buidels

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert