Van Sluijs op 32e plek SP

EMMELOORD
Denise van Sluijs uit Emmeloord staat op de 32e plaats op de concept-kandidatenlijst van de SP voor de Tweede Kamerverkiezingen van maart. Ze is de eerste Flevolandse op de lijst.

Het is niet waarschijnlijk dat Van Sluijs in de Kamer komt. De SP heeft nu 15 zetels en staat in de peilingen op eenzelfde aantal.

Het congres van SP stelt in januari de definitieve lijst vast.

Van Sluijs is nu burgerraadslid in de gemeente Noordoostpolder. Dat betekent dat ze het woord mag voeren in commissies, maar niet bij gemeenteraadsvergaderingen.
 

reacties (6)

 • .\/.\/.

   

  Ik wens haar alle succes, maar vind het maar een nare partij.

  reageer
 • Verderop aan de vaart

   

  ik doel hier uiteraard op de gehele SP fractie NOP.

  reageer
 • Verderop aan de vaart

   

  Helemaal eens J.C. Tevens lijkt deze dame mij nou niet van het niveau " Tweede kamer waardig " gezien de input die (overigens door de gehele) geleverd wordt in de raadsvergaderingen van de NOP.

  reageer
 • katja

   

  Gefeliciteerd Denise. Ik mag hopen dat SP meer dan dertig zetels haalt. Succes.

  reageer
 • Carry

   

  Gefeliciteerd Delise. En J. C. Moes ze staat bijna elke week in de Lange Nering aktie te voeren. De SP is de enige partij die ik de afgelopen jaren daarvoor in de bres heb zien komen. Is u dat ook opgevallen?

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • J.C. Moes.

   

  Als men al een 'plekje' in de specifieke nieuwsgaring verovert veroverd op een 32+ plaats, waar blijven dan die vele vrijwilligers (alleen al in de Flevoland) die sinds jaar en dag, dag in dag uit, dit land en vooral de zorg, op de been houden? Nee ik ben geen (teleurgestelde) vrijwilliger, daar vandaan komt deze reactie niet! Overigens wens de 'nieuwe' politica, wel veel succes! Zonder mijn steun weliswaar (alweer niet?) maar toch vanuit een, naar mijn persoonlijke overtuiging, redelijke maatschappij vriendelijke(r) platform. JC.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert