Verbouwing gemeentehuis op schema

ZEEWOLDE • Ma 29 augustus 2016 | 21:00 • Maandag 29 augustus 2016 | 21:00
De verbouwing van het gemeentehuis van Zeewolde ligt vooralsnog op schema. Sinds 30 mei zijn de ambtenaren en het college van b en w gehuisvest aan het Ravelijn. Vanaf dat moment zijn bouwvakkers begonnen met het strippen van de kantoren, de raadszaal en de publieksbalies.

Het gemeentehuis wordt aangepast aan de eisen van deze tijd. Zo komt er luchtkoeling, worden kleine kantoortjes omgebouwd tot grote ruimtes met flexplekken en wordt alles aangepast op de nieuwste moderne technieken. De raadszaal wordt ondanks de wens van velen niet groter gemaakt. Voor het grote wandkleed dat er jaren heeft gehangen is na de opknapbeurt geen plek meer. Ook de bestuurskamer blijft zoals die was.

De verbouwing gebeurt volgens projectleider Ed Luigjes op een duurzame manier. Meubilair, kozijnen en deuren worden hergebruikt. De verwachting is dat het werk maart volgend jaar is afgerond en dat de ambtenaren in april weer terug kunnen keren naar hun oude werkplek.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel