Straatpraat: Chaos bij de KNVB!

ALMERE
Marco van Basten die binnenkort vertrekt. Dick Advocaat die er al vandoor is. Directeur Bert van Oostveen die opstapt. En Ruud Gullit die niet komt. Het lijkt één grote puinhoop bij de KNVB. 

En dan komen er ook nog eens belangrijke kwalificatiewedstrijden voor het WK 2018 in Rusland aan. Volgende week dinsdag is de eerste wedstrijd tegen Zweden. 

Komt het weer goed bij de KNVB? En wat voor een effect hebben al die gebeurtenissen op het elftal zelf? Die vragen stelden we voor Straatpraat in het centrum van Almere.

reacties (2)

 • J.C. Moes.

   

  Het kan natuurlijk altijd aan de beschouwer liggen, maar; Waar blijft de factor 'afspiegeling v/d samenleving' of zit ik te slapen als ik bewust aan het kijken ben? De mensen in 'Straatpraat' die (spontaan) reageren met (bijvoorbeeld) opmerkingen als "Deze overwoekerende commercie, komt mij mijn strot uit!" Waar zijn ze, of worden die eruit geknipt/bewust buiten gelaten? Natuurlijk zijn er (te veel) mensen die, bij het lezen van bovenstaande, zich afvragen wat dit met geld te maken heeft? Gewoon door blijven gaan, beetje meer sceptisch wellicht, maar ik heb vertrouwen in het algemeen individueel vermogen om te analyseren Mensen hebben er blijkbaar geen oog meer voor, en dat geldt eigenlijk heel breed en inmiddels al veel te vaak in onverantwoordelijke zin, wat op de lange termijn voor ook onze samenleving, schadelijk is! Zeker niet als het om het bijna heilig verklaarde spelletje dat de naam voetbal draagt gaat, want meer is het in principe niet; En dan heb ik het over de algemene (naar mijn mening) perceptie t.a.v. persoonlijk gewin en GELD. Het 'KLATERGOUD' dat allang, en keer op keer in een soort van sinus beweging heeft duidelijk gemaakt, uiteindelijk enkel maar ellende te veroorzaken! Spaar me a.u.b. de vercommercialiseerde opmerkingen graag, al respecteer ik natuurlijk ieders 'vrijheid' van meningsuiting! JC.

  reageer
 • grondstof

   

  Helemaal afschaffen dat betaalde voetbal en ook de KNVB. Zonder voetbal geen rellen en geld dat via de belasting naar de clubs kan stromen. Waarom garant staan voor clubs, stadions of salarissen van over het paard getilde spelers die weinig tot niets presteren vandaag de dag. Al jaren hebben zij de mazzel bij toernooien het ver te brengen door voordelig te loten of slecht spelen van andere landen. Zelf komen zij nooit sterk uit de verf en zijn zij geen knip voor de neus waard.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert