Almeerders rijden met inbrekersgereedschap door Hengelo

ALMERE
Vier jonge Almeerders zijn in de nacht van maandag op dinsdag in Hengelo opgepakt, omdat zij met inbrekersgereedschap door een woonwijk reden. Volgens de politie werd het viertal kort na half drie door agenten gecontroleerd.

De Almeerders, in leeftijd variërend van 16 tot 21 jaar, bleken al vaker met justitie in aanraking te zijn geweest. Behalve gereedschap en een speciale schroef om cilindersloten te kraken, hadden ze ook sieraden, handschoenen en een zaklamp bij zich.

De politie heeft alle spullen en de auto van het viertal in beslag genomen. De verdachten zitten allemaal nog vast. Een woninginbrakenteam van de politie Oost-Nederland onderzoekt of zij zich schuldig hebben gemaakt aan meer strafbare feiten.


reacties (4)

 • .\/\/.

   

  Gewoon vier jaar preventief opsluiten, aub wel in een werkkamp. Helaas zijn er personen in Nederland die het voor dit tuig op zullen nemen; misschien hadden ze het wel bij zich voor de grap, enzovoort. Keihard aanpakken dit soort laffe types dat te beroerd is om te werken.

  reageer
 • .\/\/. (de èchte)

   

  "vier jaar preventief opsluiten"- Als je in Nederland vier jaar wil krijgen zal iets serieuzers moeten uitvreten dan inbraak.

 • Roel

   

  Een uur rijden van Almere naar Hengelo. Niet erg efficiënt.....

  reageer
 • .\/\/.

   

  Het digitale dorpsgericht weer in al zijn pracht.

  reageer
 • Pieter Pukkel

   

  De PvdA reactie in volle glorie. Een kopje thee drinken maar met die stoute jongens.

 • Jan

   

  Die auto kan gelijk naar de domeinen voor een veiling. Tuig opsluiten en sleutel zo lang mogelijk vergeten waar die ligt. Financiële vermogens ouders ook voor komende periode bevriezen en desnoods ook verbeurd verklaren.

  reageer
 • ebeltje

   

  Wedden dat het bij een veroordeling een klein taakstrafje wordt?

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert