Ongeluk met 4 auto's op Steenwijkerweg

MARKNESSE
Op de Steenwijkerweg bij Marknesse zijn donderdagochtend vier auto's op elkaar gebotst.

Twee auto's kwamen in een akker langs de weg terecht. Bij het ongeluk zijn twee mensen gewond geraakt.

De Steenwijkerweg werd korte tijd in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. 

reacties (9)

 • JanB

   

  Ik zeg niet dat ik me altijd netjes aan de snelheid houdt, dat maak jij er van. En jij valt altijd anderen aan op hun verkeersinzicht dus ik neem aan dat jij jezelf wel graag als Superman wenst te zien. Maar waarom schrijf je dan eigenlijk wel "netjes" tussen aanhalingstekens, het heeft wel een betekenis anders zou je dat niet doen. En als ik 80 km/u rijdt heb ik wel meer tijd om te reageren dan wanneer ik harder rijdt. Of wou jij soms beweren dat dat niet zo is??

  reageer
 • Dick

   

  Ja Jan, jij bent superman, ongevallen gebeuren jou niet want jij houdt je overal heel erg netjes aan de snelheid. Maar als iemand voor je 15-25 km/u rijdt om af te slaan en jij komt daar met 80 aan kachelen zou het dan misschien zomaar eens kunnen zijn dat je icm laagstaande zon een auto over het hoofd ziet? En over dat "netjes", aannames, aannames, aannames. Maar wel foute aannames. Om in goed Nederlands te blijven, "Assumptions are the mother of all fuckups."

  reageer
 • JanB

   

  Dan nog is haastige spoed zelden goed, zéker in de polder en zeker in deze tijd van het jaar! Een lagere snelheid geeft meer tijd om te reageren op onverwachte situaties. Dat jij trouwens 'netjes' tussen aanhalingstekens zet geeft mij de indruk dat je 80 km/u in de polder géén gewone snelheid vindt....

  reageer
 • Dick

   

  Sjongejongejonge. Al eens aan gedacht dat dit wel eens een gevalletje stilstaande auto over het hoofd zien zou kunnen zijn?

  reageer
 • Dick

   

  Nee, heeft met inhalen niets te maken. Dan was de schade namelijk veel groter geweest. Ik zie hier 3 auto's die min of meer van achteren schade vertonen. Waarschijnlijk stond hier een auto stil of reed langzaam om af te slaan en is auto nr. 4 er achterop gekleund. Ik ken dat stuk weg, lang, recht, laagstaande zon, je ziet zo een auto over het hoofd. Al denk ik dat niet opletten hier meer debet aan is geweest. En de voorste reed vast niet "netjes" 80, die reed waarschijnlijk een stuk langzamer, eerder zo rond de 15-25km/u.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Hans Otjes

   

  Dit is net na een onoverzichtelijke bocht. Geen plek om in te halen dus. Na deze bocht heb je genoeg gelegenheid om in te halen.

  reageer
 • schaapjes

   

  Haastige spoed... Op polderwegen gewoon kalm an doen.

  reageer
 • Ik

   

  Hoe krijg je t voorelkaar op een rechte weg ??? Inhalen ????omdat de voorste netjes 80 reed ? ...

  reageer
 • Rob

   

  Ja, normaal rijden is er niet meer

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert