Almeerder moet hennepwinst terugbetalen

ALMERE
Tegen een man uit Almere is een celstraf van 45 dagen en een voorwaardelijke werkstraf van 100 uur geëist. Ook moet hij, als het aan de officier van justitie ligt, 9.000 euro betalen. Dat bedrag zou hij verdiend hebben met de verkoop van hennep.
 
De man had volgens justitie in 2012 een hennepkwekerij in zijn huis en tapte illegaal stroom af. Volgens de man zelf verzorgde hij de ruim 100 planten op zijn zolder omdat hij door iemand werd afgeperst. Hij zou er zelf niets aan verdiend hebben.

Ook vond de politie een jaar later ruim 1.000 xtc-pillen en 50 patronen bij de man thuis. De man weigerde daarover iets te zeggen in de rechtbank. De rechtbank doet over twee weken uitspraak

reacties (5)

 • henk

   

  weet wel waar het blijft hoor de toren in bij slijm al rutten

  reageer
 • Jan

   

  Je kan beter met miljoenen frauderen van de zorg of dergelijke dan kom je er af met een werkstrafje

  reageer
 • Bromsnor

   

  Terugbetalen??? Het is helemaal nooit van de eiser geweest. Dir wil gewoon het geld ontnemen en wij moeten maar afwachten waar het blijft.

  reageer
 • Pzaal

   

  2 jaar Langer opsluiten voor handel in harddrugs xtc en nog een half jaar erbij voor in het bezit hebben van kogels. Naast de huidige ijs.

  reageer
 • Henk

   

  Teelt legaliseren, ben je van dit soort problemen verlost. Dan kun je inschrijven als teler en verplicht de telers om aan vooraf gestelde eisen te voldoen. Scheelt de samenleving heel veel geld.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert